Harry Maguire feirer etter sluttsignalet mot Liverpool i 4-3-kampen, 17. mars 2024.

Deler sitt beste øyeblikk

Engelskmannen har nådd en ny milepæl. 

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire fikk sin 200. kamp for Manchester United under helgens oppgjør mot Brentford. Midtstopperen kom inn i starten av andre omgang på Gtech Community Stadium.

Fra dagens tropp er det kun Jonny Evans, Bruno Fernandes, Scott McTominay, Victor Lindelöf, Luke Shaw og Marcus Rashford som har fler kamper enn ham. Maguire kom fra Leicester sommeren 2019 for en enorm sum. Til tross for alle kampene han har spilt, trekker han frem debuten som sitt beste øyeblikk i karrieren. Engelskmannen fikk sin debut på Old Trafford i 4-0 seieren mot Chelsea.

- Jeg signerte ikke mange dager før den første kampen i sesongen, og ble selvfølgelig satt rett inn på laget. 

Harry Maguires debut for Manchester United.
DEBUT: Harry Maguire fikk sin Manchester United-debut i sesongåpningen mot Chelsea i 2019.

- Det var en flott anledning å spille på Old Trafford foran fansen. Det var en solrik dag mot Chelsea, og å få 4-0-seieren i min debut er noe jeg aldri vil glemme. 

- Jeg hadde vennene og familien min på tribunen, en virkelig stor dag for meg, sier han om debutten.

- Presset på sesongens første kamp er alltid størst.

Maguire har scoret ni mål for United, men trekker frem en av lagkameratenes scoring som et av de største øyeblikkene han har opplevd i klubben.

- Å spille i Manchester-derbyet, det på Old Trafford før Covid var en utrolig atmosfære. Sannsynligvis en av de beste jeg har spilt i, der Scotty scorer på overtid.

Spillerne feirer Scott McTominays mål mot Manchester City.

- Selvfølgelig var det å løfte ligacupen også et stort øyeblikk for meg. Denne klubben krever å vinne trofeer. Vi tapte en Europa League-finale under Ole (Gunnar Solskjær) på straffer, noe som var tøft, men å vinne et trofé i Eriks første sesong var virkelig imponerende. Gutta gjorde en flott jobb og fortjente virkelig et trofé.

Powered by Labrador CMS