– De som kommer inn blir alltid sjokkert

Publisert Sist oppdatert

Tilbake i 2017 ble Scott McTominay introdusert for den største scenen da han fikk sin Manchester United-debut i en alder av 20, etter å ha gått gradene i klubbens akademi.

Omtrent et år tidligere fikk Marcus Rashford sin debut, også han fra akademiet, og for McTominay er det spilleren som har imponert og fortsatt er den som imponerer skotten mest på treningsfeltet.

– Jeg har vært rundt mange spillere, men jeg vil uansett si Marcus. Han er så talentfull, og måten han oppfører seg på treningsbanen hver dag ... han er alltid der, er så skarp og elektrisk, sier McTominay til Youtube-kanalen FootballJoe.

– Jeg har sett ham komme gjennom akademiet, og man blir nesten litt stolt hver gang han gjør det bra. 

 McTominay tror alle som hentes til klubben og får se Rashford på treningsfeltet for første gang får seg en real overraskelse.

– Enhver spiller som kommer inn vil alltid sjokkert av Marcus, fordi de forventer det kanskje ikke, men så fort de ser ham er de bare «ok, så det er nivået».

LANG FORTID SAMMEN: Marcus Rashford og Scott McTominay.

Der Rashford er lagkameraten som peker seg ut for McTominay på treningsfeltet, er en tidligere Chelsea-stjerne motspilleren som har vært tøffest å møte.

– Når det kommer til midtbanespillere så har spillet endret seg mye og det er stadig i utvikling. Men du har en som Eden Hazard som kunne spille i tierrolle, som du måtte forsvare deg mot.

– Han er hovedsakelig en kantspiller og angrepsspiller, men noen ganger havnet du i én-mot-én-duell med ham. Jeg ville valgt ham, sier McTominay.

Powered by Labrador CMS