De Jong hardt ut mot nye rapporter: – Løgn

Publisert Sist oppdatert

De siste ukene har det oppstått nye rykter om at Frenkie de Jong kan være på vei bort fra Barcelona, og da har en mulig overgang til Manchester United selvsagt blitt nevnt igjen.

På en pressekonferanse tirsdag er imidlertid nederlenderen klinkende klar på at han ikke har noen planer om å forlate Barcelona.

– Jeg er veldig fornøyd i Barcelona. Jeg har alltid sagt det. Dette er klubben i mine drømmer, og jeg håper å få spille her i mange flere år, sier han, gjengitt av ESPN.

Samtidig tar De Jong et oppgjør med pressen.

– I det siste har jeg generelt vært litt sint på pressen. Mye som ikke er sant har kommet ut. Jeg klarer ikke å forstå det, at folk kommer med løgner. Det irriterer meg litt, sier De Jong.

– For eksempel snakker media mye om kontrakten min, lønnen min osv ... det er mye røyk og mange løgner, at jeg tjener 40 millioner euro eller hva det er snakk om. Det er langt fra hva jeg tjener. Jeg vil ikke si tallene, men det har blitt oppfunnet en historie som ikke er sann.

Lignende rapporter om De Jongs Barcelona-lønn kom også ut da han ble sterkt koblet til United sommeren 2022.

Til tross for disse rapportene, som gjerne kommer fra lokal presse, påpeker nederlenderen videre hvor fornøyd han er med tilværelsen i den katalanske klubben.

– Jeg vurderer klubben som mine lagkamerater, garderoben, folka jeg jobber med, de ansatte. Det er veldig bra. 10 av 10.

– Hvis folk ikke sier at jeg spiller bra, at jeg ikke er på nivået som kreves i Barcelona eller hva det skulle være, så gjør det meg ikke noe. Men vi må stoppe med løgnene.

– Det skrives mange ting som ikke er sant. Hvorfor? Hvorfor finner de opp ting? spør De Jong.

Powered by Labrador CMS