Erik ten Hag i samtale med MUTV før kampstart mot Coventry på Wembley.

- De erfarne spillerne må lede vei for oss

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag har kun gjort én endring fra laget som spilte 2-2 mot Bournemouth forrige kamp. Det på tross av at laget har fått tre nye skader den siste uken.

Willy Kambwala var den eneste av de tre nye skadede som startet sist og blir erstattet av Scott McTominay som på sin side er tilbake fra sin skade.

Det gjør at Casemiro vikarierer som stopper sammen med Harry Maguire og på benken kan vi se hele seks spillere som i større eller mindre grad har kommet opp gjennom akademiet og som har lite erfaring på dette nivået

I møte med MUTV før avspark pratet Ten Hag om troppen og hvordan erfaringen fra de eldre spillerne kan være en fordel inn i denne semifinalen.

- Vi har mye erfaring i startelleveren selv med mye skader. I dag må vi gjøre det slik at Casemiro spiller stopper. Vi vet om styrkene deres på topp, men vi har ikke andre alternativer. Vi må løse det som best vi kan og vi har to meget rutinerte spillere bak der. 

- Det er klart at vi vil bli avhengig av de erfarne spillerne her. De må lede veien for oss. Samtidig så har vi mange unge spillere på benken som må være klare til å steppe inn dersom det trengs. Det har jeg troen på.

 Manageren ser også på kampen som en god mulighet til å ta seg til sin andre finale i FA-cupen på to forsøk.

- Dette er en stor mulighet for oss til å ta oss til finalen og den andre muligheten på to år. Selv i gode perioder for United er det ikke så klubben har fått til det to år på rad. FA-cupen er helt spesiell og det er en flott turnering som er veldig konkurransedyktig. I dag har vi en stor mulighet.

-Gjennom cupen i år har vi måtte tåle flere tilbakeslag, men vi har vist at vi kan komme tilbake og være motstandsdyktige mot en god motstander. 

Powered by Labrador CMS