THE ATHLETIC: 

- Chelsea ute av Olise-kampen - på vei til Bayern München

Michael Olise skal angivelig ha bestemt seg for hvor han spiller neste sesong. 

Publisert Sist oppdatert

Treffsikre David Ornstein i The Athletic melder fredag kveld at Chelsea har trukket seg fra jakten på Michael Olises signatur. Nå er det mye som tyder på at 22-åringen ender opp i Bayern München.

Franskmannen, som storspilte for Crystal Palace forrige sesong, er et av sommerens heteste overgangsobjekter og har blitt koblet hyppig til både Chelsea og Manchester United. 

Den siste tiden har det virket som at Chelsea har vært i førersetet, men det er nå lite tyder på at Olise bytter ut Selhurst Park med Stamford Bridge. 

Årsaken skal være økonomien rundt en mulig overgang. Ornstein skriver at Chelsea følte de hadde gitt et så godt bud som de kunne, men at det økonomiske Palace ønsket seg var utenfor deres rekkevidde. 

Saken fortsetter under artikkelpluggen.

Det var forrige uke Chelsea gjorde alvor ut av Olise-interessen og kontaktet Crystal Palace for å innlede forhandlinger. Det samme gjorde Newcastle, og også Bundesliga-giganten Bayern München. 

Olise skal selv ønske en overgang til den tyske storklubben og ifølge Ornstein har Olise valgt Bayern som sin neste klubb. Det eneste som gjenstår nå er at Bayern og Crystal Palace blir enige om betingelsene, og ifølge The Athletic er det en forventning om at det skal gå i orden. 

- Bayern München virker som en bra overgang for Olise. Han og Kane burde bli en morsom kombinasjon, skriver The Athletics Manchester United-jornalist Carl Anka på X

Flere i Manchester United skal fortsatt være beundrere av 22-åringen, men akkurat nå er det andre ting som står i fokus for de røde djevlene. 

Det er ingen hemmelighet at United må selge spillere for å kunne handle i sommer og akkurat nå virker det først og fremst som at fokuset er på å få inn en ny midtstopper. Det er også mye fokus på hvem United selger i sommer, ikke bare hvem de henter.

 Dette var også tema i den nyeste episoden av Uno-podcasten som du kan høre her: 

Powered by Labrador CMS