Cavani-scoring, Rojo-utvisning og Romero straffehelt

...nei, dette er ikke et tilbakeblikk.

Edinson Cavani, Marcos Rojo og Sergio Romero har alle en fortid sammen i Manchester United.

I dag er de tre lagkamerater i den argentinske hovedstadsklubben Boca Juniors, som fredag tok seg til finale i Copa Libertadores på bekostning av brasilianske Palmeiras.

Og i begivenhetens sentrum? Cavani, Rojo og Romero.

Etter 0-0 i det første oppgjøret, sendte Cavani argentinerne i føringen i returoppgjøret i Brasil da han halvveis ut i første omgang dukket opp på bakre og skled inn 1-0-scoringen.

I det 66. minutt var det kaptein Marcos Rojo sin tur til å markere seg - men med negativt fortegn - da han kom for sent inn med en takling og mottok sitt andre gule kort for kvelden.

UTVIST: Marcos Rojo måtte se det røde kortet i semifinalen mot Palmeiras.

Noen minutter senere utlignet Palmeiras, og dermed måtte det hele avgjøres på straffekonk.

Der bommet Cavani på åpningsstraffen, men spissen ble reddet av Romero, som på strålende vis reddet to av forsøkene fra Palmeiras.

Boca Juniors satte de øvrige straffesparkene i mål, og dermed kunne Cavani, Romero og Rojo juble for finale i Sør-Amerikas gjeveste klubbturnering.