Bruno-magi reddet seier mot Sheffield United

Det endte 4-2 da Sheffield United kom på besøk onsdag kveld, etter at gjestene gikk opp i ledelsen ved to anledninger.

Harry Maguire sørget imidlertid først for 1-1, før samme mann skaffet straffesparket i forkant av 2-2 som Bruno Fernandes ekspederte i mål.

Og ti minutter før fulltid ble kapteinen tomålsscorer - denne gangen med en skikkelig suser da han banket til fra drøye 25 meter med venstrefoten.

Noen minutter senere fant han så Rasmus Højlund på blank hold, som altså gjorde det til slutt endte 4-2.

Kampens første scoring fikk vi i det 34. minutt, da Jayden Bogle plukket opp en fryktelig pasning fra André Onana, og fikk en relativt enkel jobb med å sette ballen i mål forbi burvokteren.

Uniteds sisteskanse tabbet seg ut på 0-1-scoringen.

Noen minutter før pause sørget imidlertid Maguire for balanse i regnskapet, da midtstopperen styrte inn et innlegg fra Alejandro Garnacho ned i det høyre hjørnet med hodet.

Like etter hvilen sendte Ben Brereton Diaz gjestene tilbake i ledelsen - igjen etter rot i United-forsvaret - før det ble 2-2 like etter timen var spilt.

Maguire ble revet ned på en corner, men ballen havnet i mål. Dommer Michael Salisbury hadde imidlertid blåst for straffespark før den gikk over streken, og da gikk Fernandes frem til ellevemeteren hvor han som så veldig ofte var sikker.

Og ti minutter før slutt var det endelig Manchester United som gikk opp i føringen.

Fernandes ladet venstrefoten fra drøye 25 meter, og banket like godt ballen i det høyre hjørnet.

Bruno Fernandes fikk drømmetreff da han sendte Manchester United opp i 3-2.

Samme mann var arkitekten bak 4-2. Dalot spilte gjennom landsmannen litt ut mot høyre, som med en strålende pasning inn foran mål fant Højlund på blank hold.

Helt på tampen var det også gledelig å se 18 år gamle Ethan Wheatley komme inn til sin United-debut, som den 250. som kommer fra klubbens akademi!