Bruno Fernandes jubler etter å ha scoret i straffekonkurransen da Portugal gikk videre fra åttendedelsfinalen mot Slovenia, 1. juli 2024.

Bruno Fernandes scoret i straffekonkurransen – Portugal gikk videre

Publisert Sist oppdatert

Portugal 0–0 Slovenia (straffekonkurranse: 3-0)

Portugal gikk videre til kvartfinalen etter å ha slått Slovenia i straffekonkurranse etter fire målløse omganger. 

Bruno Fernandes fikk hvile sist mot Georgia, og vi så hvordan det gikk, men United-kapteinen var tilbake i Portugals startoppstilling i åttendedelsfinalen. Han scoret selvsagt i straffekonkurransen, og han gjorde det på iskaldt vis. 

I selve kampen startet han som offensiv midtbanespiller, men gikk etter hvert ned i en dypere rolle. Han hadde en nesten-mulighet til å score i førsteomgangen, men straffemålet ble det eneste denne gangen.

Bruno Fernandes scorer på straffespark for Portugal mot Slovenia i straffekonkurransen, 1. juli 2024
Bruno scorer på straffen sin.

Cristiano Ronaldo hadde muligheten fra straffemerket i første ekstraomgang, og etter å ha levert en svak kamp så bommet han på den også etter en glimrende Jan Oblak-redning.

I straffekonkurransen scoret både Ronaldo, Bruno Fernandes og Bernardo Silva for Portugal, mens alle slovenernes straffespark ble reddet av Diogo Costa, så han ble den store helten her.

Diogo Dalot ble værende på benken hele kampen.

Portugal møter Frankrike i kvartfinalen på fredag.

Cristiano Ronaldo trøstes av Diogo Dalot etter å ha bommet på straffespark for Portugal mot Slovenia i EM-åttendedelsfinalen, 1. juli 2024.
Ronaldo trøstes av Diogo Dalot etter straffebommen. Til slutt gikk det likevel bra for Portugal, mye takket være målvakt Diogo Costa.
Powered by Labrador CMS