Bruno Fernandes jubler over å ha sendt United i føringen!

Bruno Fernandes fikset seier på overtid mot Fulham!

Publisert Sist oppdatert

På sesongens ti Premier League-kamper har United vunnet fem og tapt fem. Lørdagens kamp var derfor avgjørende for å stå igjen med flere vunnet enn tapte kamper denne sesongen. Det har ikke vært mangel på kritikk den siste uka etter tap mot City og Newcastle, men United slo tilbake og vant 1-0 etter en sen scoring av kaptein Bruno Fernandes.

Ten Hag har gjorde tre endringer på laget som tapte ligakampen mot City forrige runde, hvor den største overraskelsen var at Marcus Rashford ikke en gang var å finne i kamptroppen. 

Det på tross av at Ten Hag på pressekonferansen sa at Rashford hadde beklaget seg og var tilgjengelig etter partykritikken i etterkant av City-kampen så viser det seg at angrepsspilleren har pådratt seg en skade som gjør ham utilgjengelig til kampen i London. Alejandro Garnacho får sjansen fra start i hans sted.

Inn på laget kom også Aaron Wan-Bissaka og Antony, som erstatter en syk Victor Lindelöf og Sofyan Amrabat som er henvist til benken.

United: André Onana - Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Jonny Evans, Diogo Dalot - Scott McTominay, Christian Eriksen - Antony, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Rasmus Højlund

Innbyttere: Altay Bayindir, Raphäel Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Mason Mount, Kobbie Mainoo, Facundo Pellistri, Anthony Martial.

 Se høydepunktene fra seieren mot Fulham:

Powered by Labrador CMS