NOTISER:

Brasil-helt hyllet Sir Bobby Charlton

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 24.mars

Brasil-helt hyllet Sir Bobby Charlton

Brasils vidunderbarn Endrick ble matchvinner mot England på Wembley og 17-åringen ble den yngste mannlige målscoreren på Wembley i en seniorkamp. 

Etter kampen hyllet matchvinneren den avdøde United-legenden Sir Bobby Charlton. 

– En som er et idol her er Bobby Charlton. Å spille på en arena der også Bobby spilte, og å score på samme dato som Ronaldo debuterte betyr mye for meg, sa Endrick i pressesonen etter kampen. 

Kampen mellom England og Brasil på Wembley ble spilt på dagen 30 år etter at den brasilianske Ronaldo debuterte for Brasils landslag. 

Selv om Endrick hyllet Sir Bobby Charlton, kan United-fansen dessverre se langt etter et kupp i sommer. Palmeiras-spissen vil nemlig slutte seg til Real Madrid i juli. 

Fredag 22. mars

U21 møter Liverpool på Old Trafford

Manchester Uniteds U21-lag får igjen muligheten til å spille på Old Trafford om tre uker. United får besøk av Liverpool i Premier League 2 fredag 12. april. Kampstart er 20:30 skandinavisk tid.

Sist U21-laget spilte på drømmenes teater vant de 4-2 mot Norwich, hvor alle scoringene kom fra Sam Mather.

Med forrige Old Trafford-opptreden og A-lagets prestasjon mot Liverpool i kvartfinalen i FA-cupen, vil nok ungguttene være sultne på seier.

Tirsdag 19. mars

Tribuneseksjonene fordelt i semifinalen på Wembley

Manchester United- og Coventry-supporterne har blitt tildelt henholdsvis den østlige og vestlige delen av Wembley under semifinalen av FA-cupen.

Det er Coventry som tirsdag opplyser om plasseringen av deres supportere, og Uniteds tilhengere får naturlig nok den andre delen av nasjonalarenaen.

Coventry tildeles 34.000 billetter. Det er rimelig å anta at United har blitt tildelt det samme. Kampen spilles 20. eller 21. april, men det eksakte tidspunktet er ikke satt.

Mandag 18. mars

Forest får poengtrekk - varsler anke

Nottingham Forest har blitt trukket fire Premier League-poeng for brudd på ligaens regler for lønnsomhet og bærekraft. 

Det gjør at klubben nå er under nedrykksstreken med 21 poeng, ett poeng bak Luton.

Forest er dermed den andre Premier League-klubben som får poengtrekk denne sesongen, etter at Everton ble trukket seks (først ti).

Dalot fyller år

4-3 mot Liverpool i går, bursdag i dag. 

Diogo Dalot var en usedvanlig glad mann etter 4-3-seieren mot Liverpool, og var kanskje den spilleren som feiret heftigst på gressmatta etter at seieren var et faktum. 

Vi går ut fra at bursdagen hans er av det mer rolige slaget denne gangen, mens han kommer seg igjen etter over 120 slitsomme minutter mot Liverpool.

Dalot ble født på denne datoen i 1999, og fyller altså 25 år i dag.

Gratulerer med dagen, Diogo! 

Powered by Labrador CMS