MOTSTRIDENDE RAPPORTER OM AVGJØRELSESTIDSPUNKT:

- Blanc heller mot å beholde Ten Hag

Erik ten Hags fremtid som United-manager er fremdeles i det blå og det fem dager etter triumfen mot Manchester City på Wembley.

Publisert Sist oppdatert

Kilder har tidligere denne uken fortalt til United.no at styret vurderer en helomvending etter de opprinnelig hadde bestemt seg for å sparke nederlenderen uavhengig av resultatet mot City i FA-cupen.

Etter at Jacobs tidligere torsdag hevdet at Ten Hags skjebne kunne bli avgjort så tidlig som torsdag eller fredag har Telegraph-journalist James Ducker slått tilbake mot påstandene til Ben Jacobs og skriver på sin side at United ikke kommer til å ta noen avgjørelse denne uken.

Telegraph-journalisten kommer for så vidt ikke med mye tilleggsinformasjon utover at uenighet med Jacobs, men skriver at det nye styret kommer til å være svært grundige i sitt arbeid rundt managerens fremtid, noe som også kommer frem gjennom den strategiske gjennomgangen av sesongen.

Videre skriver Ducker at uansett hva United bestemmer seg for så er det en stor avgjørelse som vil påvirke klubben i en eller annen retning.

Skjermbilde. Gill, Brailsford og Blanc sammen på tribunen mot Wigan.
Jean-Claude Blanc skal helle mot å beholde ten Hag som United-manager, mens Sir Dave Brailsford peker på viktigheten av å holde følelser atskilt fra avgjørelsen.

Tidligere torsdag hevdet Ben Jacobs at en avgjørelse kan være svært nært forestående og at offentligheten kan få vite avgjørelsen enten torsdag eller fredag, det forteller Jacobs i et intervju med fansiden United Stand.

Journalisten kommer også med ytterligere informasjon og hevder at det er splittelser blant ledelsen som til slutt skal ta avgjørelsen.

Jean-Claude Blanc skal etter sigende være positiv til å beholde Ten Hag og argumenterer for å la nederlenderen fortsette, mens Sir Dave Brailsford her er djevelens advokat og er tydelig på at styret må ta bort alt av følelser uansett hva slags avgjørelse som skal tas. Dette for å sikre at alle synspunkter blir grundig undersøkt før de kommer til en endelig avgjørelse

INEOS skal også være positive til å høre på hva sentrale spillere mener om saken som en del av den strategiske evalueringsprosessen. 

Jacobs fortsetter med å hevde at det, om Erik ten Hag blir værende, mest sannsynlig ikke vil komme noe offentliggjøring spesifikt om Ten Hag, men at pressen kommer til å bli informert. Det blir heller ikke avvist at Sir Jim Ratcliffe kommer til å uttale seg på vegne av klubben om saken.

Powered by Labrador CMS