Jason Wilcox

Bekreftet: Blir teknisk direktør i klubben

Publisert Sist oppdatert

Jason Wilcox blir klubbens tekniske direktør med umiddelbar virkning. Det bekrefter Manchester United fredag kveld. Han vil jobbe med alle tekniske områder i fotballavdelingen for å oppnå de høyeste standardene for prestasjon. 

I februar meldte The Athletic at Manchester United jobbet med å ansette Jason Wilcox til en nøkkelrolle i klubben. Wilcox skulle være sterkt ønsket som en slags høyre hånd til den nye sportsdirektøren. Dan Ashworth er den mest sannsynlige å bli ansatt i jobben som sportsdirektør.

Wilcox har hatt rollen som fotballdirektør i Southampton, og har en lang fortid som akademidirektør i Manchester City. Norske Oscar Bobb er blant spillerne som har tatt steget opp på førstelaget mens Wilcox hadde hovedansvaret. Han kjenner derfor Omar Berrada godt.

Tidligere i april forlot John Murtough sin stilling som fotballdirektør i klubben. 

I praksis vil Dan Ashworth etter hvert erstatte Murtough i rollen som klubbens sportsdirektør, mens Wilcox blir teknisk direktør. Det er lettere sagt enn gjort å få Ashworth til klubben, så United håpet derfor på å få ansatt Wilcox så fort som mulig. 

Powered by Labrador CMS