Beckham med klar tale om eierskapet og avviser samtaler om ambassadørrolle

Publisert Sist oppdatert

David Beckham er høyaktuell om dagen etter at dokumentaren om den tidligere United-spilleren kom ut på Netflix.

I den forbindelse har han også snakket med den amerikanske nyhetskanalen CNBC, hvor det mulige oppkjøpet av United ble et tema.

Beckham har blitt koblet med en mulig ambassadør-rolle dersom Sjeik Jassim og hans Nine Two Foundation tar over klubben, mye på grunn av Beckhams koblinger til Qatar - blant annet som ambassadør for VM i 2022.

Den tidligere midtbanespilleren avviser imidlertid at han enn så lenge har vært i samtaler om å bli United-ambassadør dersom det blir et faktum.

– For øyeblikket har det ikke vært noen samtaler om det, men alle vet at jeg er Manchester United-fan og at jeg har snakket høyt om situasjonen i United.

For Beckham legger ikke skjul på at han i alle fall ønsker en endring i eierskapet.

– Manchester United vil alltid være Manchester United, de vil alltid være en av de største klubbene i verden. 

– Nå må vi komme tilbake dit. For fansen, spillerne, trenerteamet og manageren, fordi for øyeblikket er det ingen stabilitet. Vi må få praten tilbake til det som skjer på banen, istedenfor det som skjer av.

– Jeg ønsker å se en eierskapsgruppe som vil ta den tilbake til hva den burde være. Jeg sier ikke at de tidligere eierne har gjort en dårlig jobb, fordi vi har fortsatt vært veldig suksessrike på banen og av banen, men for meg er det riktig tidspunkt for noen andre å ta over.

KLAR TALE: David Beckham ønsker en endring i eierskapet.

Videre i intervjuet får Beckham igjen spørsmål om det har vært noen konkrete samtaler med Sjeik Jassim.

– For øyeblikket har det ikke vært noen samtaler. Jeg har åpenbart et langvarig forhold til Qatar på grunn av involveringen min med PSG. Så det er en forbindelse der og folk vil åpenbart snakke om det, men det er ingen samtaler for øyeblikket.

Ny United-ambassadør eller ikke - Beckham føler seg uansett sikker på at det vil bli en endring i klubbens eierskap.

– Noe kommer til å skje. Jeg tror det vil bli en overtakelse, jeg tror det er rett tidspunkt. 

– Vi har alle våre egne meninger om hvem vi føler burde ta over, men etter min mening burde det være den som bryr seg mest om klubben og som kan ta den tilbake hvor den hører hjemme.

Powered by Labrador CMS