DE UTLÅNTE:

Banket inn sitt andre La Liga-mål

Fire av våre utlånte har vært i aksjon denne helga.

Getafe 2-1 Almería

Almería har ikke vunnet en eneste av de første 14 kampene denne sesongen, men ex-red Largie Ramazani ga dem ledelsen borte mot Getafe.

Mason Greenwood utlignet med en skikkelig kanon med venstrefoten etter å ha gått innover fra høyre, og utlignet med det for Getafe. Dette var hans andre La Liga-mål på ti kamper.

Borja Mayoral fullførte snuoperasjonen like før pause, og 2-1 ble også sluttresultatet.

Greenwood ble byttet ut i det 89. minutt.

Mason Greenwood sklir på knærne etter å ha utlignet mot Almería, 25. november 2023.
JUBLER: Mason Greenwood.

West Bromwich Albion 2-0 Ipswich Town

Ipswich ligger fortsatt på direkte opprykksplass, men gikk lørdag på et frustrerende nederlag borte mot West Bromwich Albion.

Brandon Williams var tilbake etter skade, og han spilte hele kampen – og pådro seg også et gult kort. Han skal ha spilt en god kamp på høyrebacken for Ipswich, og lokalavisa omtaler ham som traktorguttas bestemann.

Ipswich er sju poeng foran Leeds på tredjeplass, og tre poeng bak Leicester på førsteplass.

Brandon Williams med ball i Ipswich-drakta, 26.09.2023.
TAPTE: Brandon Williams.

Dundee 1-2 Hibernian

Hibernian vant 2-1 på Dens Park mot Dundee, og Will Fish spilte hele kampen for Hibernian.

Han startet som stopper, men ble etter hvert flyttet til høyrebacken etter at Hibs fikk en spiller utvist, og gjorde endringer i forsvaret som en konsekvens av det røde kortet.

Edinburgh Evening News gir Fish karakteren 6 for innsatsen.

Hibernian er nå på femteplass i den skotske toppdivisjonen.

VANT: Will Fish.

Alavés 3-1 Granada

Granada ligger fortsatt under streken i La Liga etter fredagens bortetap mot Alavés.

Álvaro Fernández spilte som vanlig for Granada, men han ble byttet ut da Granada i desperasjon gjorde et trippelbytte i det 62. minutt.

Fernández ser ikke ut til å ha vært direkte skyld i noen av baklengsmålene.

Andre:

• Stevenage vant 3-0 borte mot Fleetwood Town uten at Charlie McNeill var i troppen.