PEREIRA ÅPNER OPP:

Avslører oppsiktsvekkende beskjed i første møte med Mourinho

Publisert Sist oppdatert

Brasilianske Andreas Pereira ble aldri noen stor hit i Manchester United.

Til tross for i alt 75 kamper for klubben maktet aldri midtbanespilleren å slå seg ordentlig inn i elleveren, verken under José Mourinho eller Ole Gunnar Solskjær.

Det aller første møtet med førstnevnte, sommeren 2016, ble imidlertid av det minneverdige slaget for Pereiras del.

– Den første gangen vi pratet sammen fortalte han meg at den forrige treneren hadde fortalt ham at jeg verken hørte etter eller trente hardt, gliser Pereira i podkasten FIVE.

– Da tenkte jeg at min tid her var over. Jeg bare så på ham uten å si noe, før han etter hvert sa at han ville si det med sine egne øyne. Hele den første uken på trening sa jeg til Antonio Valencia at jeg tenkte at jeg var ferdig og at jeg måtte finne meg en annen klubb, fortsetter brasilianeren.

Andreas Pereira feirer sin scoring i 3-2-seieren hjemme mot Southampton i 2019.

Pereira forteller videre at beskjeden fra Mourinho vekket noe i ham.

– Jeg begynte å være veldig tøff med de andre på trening. De aller fleste tenkte: «Hva er det han driver med?». Etter hvert sa også José: «Jeg er glad for at jeg ikke trodde på den forrige treneren, fordi han ikke kunne håndtere deg. Det kan jeg».

Pereira fikk imidlertid bare 170 offisielle minutter med fotball under portugiserens ledelse. Da Ole Gunnar Solskjær tok over i desember 2018 ble det langt mer spilletid, noe det også ble en god del av i 2019/2020-sesongen.

I 2020/2021- og 2021/2022-sesongen var Pereira utlånt til henholdsvis Lazio og Flamengo, før han sommeren 2022 ble solgt til Fulham.

Powered by Labrador CMS