Avslo United-bud: - Ønsker å spille der om noen år

Publisert Sist oppdatert

Zion Suzuki har skissert sin ambisjon om å spille i Premier League, men følte at Manchester Uniteds sommertilnærming kom for tidlig for ham.

Manchester Evenung News meldte i august at United hadde kommet til enighet med den japanske klubben Urawa Red Diamonds om Zion Suzuki, men den unge keeper avslo muligheten.

Dette var det flere grunner til, men Suzuki har fortsatt ambisjoner om å spille i Premier League og for Manchester United.

21-åringen avslo budet siden United allerede hadde kjøpt Onana under sommerens overgangsvindu. Suzuki ønsket å dra til en klubb hvor han kunne få mye spilletid, men følte også at han trengte mer erfaring før han tok steget inn i Premier League.

⁃ Min drøm er å spille i engelske Premier League, sa Suzuki da han snakket med japanske Soccer Digest. 

⁃ Det er sant at jeg fikk et tilbud fra Manchester United, men United har kjøpt Onana denne sesongen, så jeg ønsker å spille på et nivå der jeg kan få spilletid.

⁃ Da jeg tenkte på det, skjønte jeg at det ville bli ganske vanskelig. Selv om jeg ikke drar dit nå, har jeg absolutt lyst til å dra dit om noen år. For å komme jevnt videre har jeg bestemt meg for å dra til Belgia denne gangen.

Han gjorde en overgang til det belgiske laget Sint-Truiden og har allerede fått fire kamper. 

Etter avslaget fra Zion Suzuki gikk United i stedet for Altay Bayindir, som ankom fra Fenerbahce på deadline-day.

Powered by Labrador CMS