VONDT Å SE PÅ: 

Antony scoret, men United skuslet bort to poeng

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slet lenge med å få hull på byllen, men da Antony snappet opp en feilpasning fra Sander Berge drøye kvarteret før slutt så det ut til at United skulle ta alle poengene. 

Men nok en gang scoret motstanderen på en sen straffe og Burnley berget ett poeng. 

Manchester United åpnet kampen best og skape sjanser på løpende bånd de første 20 minuttene.

Christian Eriksen, Alejandro Garnacho og Antony hadde alle gode muligheter til å sende United i føringen, mens Bruno Fernandes traff metallet med en kanonkule.

Sakte, men sikkert kom bortelaget bedre med i kampen og skapte solide sjanser til å få en etterlengtet scoring for å holde liv i håpet om å overleve i Premier League.

Heldigvis for United var Andre Onana enorm i United-buret, og vartet opp med flere solide redninger.

Den beste av alle kom på en heading fra Lyle Foster fra kloss hold som de fleste så i mål. Onana klarte å kaste seg rundt i luften og reddet mesterlig med en eventyrlig enhånsdredning.

Etter hvilen fortsatte United å skape sjanser. Antony fikk to gode muligheter, men også Garnacho og Casemiro hadde gode skuddmuligheter.

Antony snappet en feilpasning fra Sander Berge og endelig fant United veien til nettmaskene. United jublet og tre poeng virket sånn noenlunde trygge.

Men så gikk Onana fra helt til syndebukk da han kom altfor sent inn i en luftduell og forbannelsen med sene straffespark mot United ser ikke ut til å ha noen ende.

Med tre minutter igjen utlignet Burnley og det ga en frenetisk slutt på kampen, men United klarte aldri å score igjen til tross for flere muligheter på overtid. 

Slik var kampen:

Powered by Labrador CMS