ACF Fiorentina v US Lecce - Serie A

Amrabat bekreftet klar: – Jeg måtte være tålmodig, men jeg er en som alltid lytter til hjertet

Publisert Sist oppdatert

Etter mye frem og tilbake i sommer og mye venting kunne Manchester United sent på Deadline Day bekrefte at Sofyan Amrabat endelig er klar for klubben.

Den marokkanske midtbanespilleren hentes på lån fra Fiorentina for 2023/24-sesongen.

United betaler €10 millioner i lånesum, og avtalen inneholder en opsjon som gjør at Amrabat kan hentes permanent for €20 millioner, pluss €5 millioner i eventuelle bonuser

– Det er en stor ære å bli en Manchester United-spiller. Jeg måtte være tålmodig for dette øyeblikket, men jeg er en som alltid lytter til hjertet mitt og nå representerer jeg klubben i mine drømmer, sier Amrabat.

– Jeg er en lidenskapelig spiller. Jeg ønsker å bringe den energien til laget, og jeg vil gi alt i hver handling jeg gjør for dette laget, sier han videre.

Etter signeringen av Mason Mount tidligere i sommer har Amrabat lenge virket som Uniteds foretrukne valg på midtbanen.

Lite tilgjengelige midler har imidlertid gjort at overgangen har dratt seg ut, men til slutt kom altså United og Fiorentina frem til en løsning for midtbanespilleren.

Det betyr at han gjenforenes med Erik ten Hag, etter en fortid sammen i nederlandske Utrecht.

– Jeg vet nøyaktig hvordan Erik ten Hag liker å jobbe og hva han trenger fra spillerne.

– Hans ledelse og veiledning utviklet meg så mye som en spiller tidlig i karrieren min.

– Jeg vet at det vil hjelpe med å bringe det beste ut av mine egenskaper, slik at jeg kan hjelpe gruppen til å bli suksessrike denne sesongen.

Fotballdirektør John Murtough er naturligvis fornøyd med å endelig lande en avtale for Amrabat.

– Vi har fulgt Sofyan i lang tid, så vi er veldig glade for å hente ham til Manchester United. Hans engasjerte, høyenergiske tilnærming til spillet passer perfekt med gruppen som vi bygger her.

– Vi vet at Sofyans mentalitet, dynamikk og tekniske kvaliteter vil hjelpe laget på veien mot å oppnå suksess i alle turneringer denne sesongen.

Powered by Labrador CMS