TEN HAG ETTER 1-1 MOT BRENTFORD:

– Alle må ta ansvar for dette

Manchester United hang i tauene i store perioder og fikk hjelp av stolpene ved fire anledninger. Da Mason Mount satte inn 1-0 seks minutter på overtid, så United imidlertid ut til å rane med seg alle tre poengene.

Men slik gikk det kke. I stedet glapp seieren helt på tampen etter noen høydramatiske overtidsminutter.

Etter kampslutt var Erik ten Hag riktignok tydelig på at United var heldige som i det hele tatt fikk med seg noe. Samtidig var han naturligvis betuttet over at seieren glapp.

– Vi lå jo an til å vinne, og da skulle vi ikke gitt bort seieren. Normalt sett er vi svært gode i sånne situasjoner, og vi skulle klart å hale denne i land, sier han til rettighetshaver etter 1-1-kampen.

– Vi burde opptrådt annerledes og det var totalt unødvendig å slippe inn når vi først tok ledelsen. Kanskje vi ikke hadde fortjent det, men jeg må også gi ros til laget for at de klarte å henge med i kampen og for at de kjempet, sier han. 

– Jeg synes Brentford ønsket det mer gjennom hele kampen, men likevel burde vi klart å hale seieren i land, legger Ten Hag til.

United-manageren hadde mye å sette fingeren på etter lørdagens prestasjon.

– Jeg synes vi var upresise og trege på siste tredjedel. Vi var ikke gode nok til å forsvare oss eller på andreballer. De hadde også mer energi, påpeker han.

– Men selv om vi ikke spiller bra, er vi nødt til å vinne. Og det klarte vi nesten. Det er det som frustrerer meg mest. Jeg vet at spillernes energi og rytme er annerledes etter landskamper, men vi må uansett vinne på dårlige dager, sier Ten Hag, som deretter fikk spørsmål om hvorvidt stjernene hans burde tatt mer plass.

– Vi har mange seniorspillere. Alle spillerne må stå opp og vi må alle a ansvar for dette, var sjefens kontante svar.

– Er det ikke slik sesongen deres har vært - at dere ikke har klart å følge opp gode prestasjoner..?

– Jeg synes vi har levert jevne prestasjoner. Så det du sier stemmer ikke.

– Synes du at det nå er for langt opp med tanke på lagene over dere i jakten på Champions League?

– Nei. Vi vil fortsette å kjempe og dette kan vise seg å være et viktig poeng til slutt, avslutter United-manageren.

Brentford-manager Thomas Frank hadde følgende å si etter kampen mot United: 

– Det kunne bare være en vinner av denne kampen. Fotball er brutalt, og jeg mistet nesten troen på fotballguden da vi slapp inn. Men til slutt fikk vi i alle fall noe av ham, sa dansken etter 

Powered by Labrador CMS