Gary Neville på Salford-kamp, 29. august 2023.

Advarer Rashford: – Timingen må være riktig

Publisert

Gary Neville har i et intervju med BBC Breakfast snakket om Marcus Rashford-saken.

Der kom Neville med noen advarsler til Rashford, men han påpekte også at det var helt vanlig under Sir Alex Ferguson også at spillere var ute på byen, og at det ikke var unormalt med 20 unge menn i en garderobe. 

– Etter min mening er det å gå ut for en drink en kveld ute på byen noe alle fotballspillere skal og vil gjøre, så jeg har absolutt ikke noe problem med det i det hele tatt, og. de trenger å kose seg. Men det handler alt om valgene en tar, og om timing.

– Jeg sa dette etter hjemmekampen mot Manchester City. Vi ble slått hjemme mot City, og han gikk ut den kvelden til Chinawhite, jeg tror det var hans bursdagsfeiring. United hadde så en kamp mot Newcastle i ligacupen noen dager etter det, og jeg sa bare «hør her, velg riktig tidspunkt». 

– United har akkurat hatt en vinterpause, og noen uker fri, så det hadde vært et bedre tidspunkt for ham til å gå ut på. Timingen må være riktig, fastslår Neville.

RASHFORD: Har scoret noen viktige United-mål denne sesongen også, men har vært langt unna fjorårsnivået.

Han er tydelig på at heller ikke Sir Alex Ferguson ville nektet ham å gå ut, men at det ikke er det det handler om her.

– Han [Ferguson] ville ha kjeftet på ham, men han ville sagt lignende ting: sørg for at du gjør det i de riktige øyeblikkene. Det er ingen som sier til fotballspillerne at de ikke kan gå ut, men du kan ikke gjøre det når du har en kamp tre dager etterpå.Marcus vet dette selv, han er en erfaren spiller nå, og han har gjort dette noen ganger. Jeg har alltid sett på ham som en veldig ansvarlig og profesjonell spiller, som jobber hardt hver dag. Han går gjennom en formdupp akkurat nå, men nå har dette skjedd to ganger, og det kan bli personligheten din hvis du ikke er forsiktig.

– Hvis du gjør det for mange ganger, så lurer folk på hva som foregår i livet ditt, så han må bare slappe av, roe seg ned, drikke litt kakao [en referanse til drikken på bordet på BBC Breakfast, journ.anm.] velge når han skal gå ut, og gå tilbake til å spille fotball på det nivået han er i stand til.

VILLE NEPPE APPLAUDERT RASHFORD: Men Sir Alex Ferguson ville heller ikke nektet Rashford å gå på byen, ifølge Neville – så lenge timingen hadde vært bedre.
Powered by Labrador CMS