Marc Skinner applauderer, 26. november 2023.

FØR SØNDAGENS FA-CUPKAMP:

Advarer mot å ta avansementet på forskudd

Publisert

Manchester United-kvinnene har ikke spilt på nesten en måned, men søndag ettermiddag kommer Newcastle United (fra nivå tre) på besøk i FA-cupens fjerde runde.

Forrige sesong kom United helt til FA-cupfinalen, hvor det dessverre endte med et tap mot Chelsea.

Nå håper Marc Skinner på at dette er sesongen hvor det ender med et trofé for United, men han advarer mot å ta avansementet på forskudd.

– Det vi ikke kommer til å gjøre, er å tenke at vi er i neste runde før vi har møtt Newcastle. Jeg vet at de er to divisjoner under oss akkurat nå, men de er et veldig ambisiøst lag, og de spiller godt. De kommer inn i denne kampen etter å ha vunnet 7-0 i forrige kamp, og de er fulle av selvtillit. Vi må være på vårt beste, og komme oss inn i rytmen raskt. De [Newcastle] har med seg mange supportere, så det kommer til å bli en episk kamp, sa United-hovedtreneren på pressekonferansen.

– Vi ønsker å gjøre det bedre enn vi gjorde det forrige sesongs FA-cup, men vi må tenke én kamp om gangen, sa Skinner, vel vitende om at det å gjøre det bedre i FA-cupen denne sesongen vil innebære at United vinner turneringen.

Kampen mot Newcastle spilles klokka 13.00 (skandinavisk tid) søndag ettermiddag. Oppgjøret sendes på FA Player (gratis registrering), og skal være tilgjengelig for oss i Skandinavia også.

TAPTE FA-CUPFINALEN I FJOR: United kom seg til finalen, men der ble Chelsea for sterke.

Newcastle skal ha solgt over 1000 billetter til borteseksjonen på Leigh Sports Village, noe som kan gi en litt annerledes ramme rundt kampen enn et slikt oppgjør vanligvis ville gjort, og Skinner ga uttrykk for at han tror at det kommer til å hjelpe Newcastle, og bidra til at det blir et spennende oppgjør.

Han ble også spurt om skadesituasjonen, og kunne røpe at Melvine Malard ikke har trent de siste dagene på grunn av en leggskade, så trolig må nok United klare seg uten den franske angrepsspilleren. 

Utenom spillerne som sliter med langtidsskader, så skal ellers alle ha trent.

Melvine Malard feirer fremfor supportere på Walton Hall Park mot Everton, 22.10.2023.
GÅR TROLIG GLIPP AV KAMPEN: Melvine Malard.
Powered by Labrador CMS