Velkommen til nye united.no

Velkommen til en litt annerledes united.no.

Publisert Sist oppdatert

Leser du dette på mobilen din? Da har du nok allerede sett en stor forandring med united.no.

Leser du dette på desktop? Vel, da er det noen forandringer å se – og enda flere kommer.

Det er flere hundre små eller store endringer på united.no i denne nye versjonen, som du som leser i større eller mindre grad kommer til å legge merke til.

Det enkleste å legge merke til er at vi har lansert en splitter ny og mer moderne mobil-side, ny skrift-type for hele united.no, og det vi mener er et generelt renere design.

På mobil er blant annet alle sakene nå fullbredde, noe som vi mener gir en mer oversiktlig side. Det er endringer inne på hver sak også, noe som blant annet lett gir deg mulighet til å dele og like saker i sosiale medier eller via melding, messenger etc.

United.no på mobil:

United.no enkeltsak på mobil, alltid med deleknapper og tabell, terminliste etc.

United.no hittil i 2017

Sidevisninger: 60,9 millioner
Unike brukere: 1,74 millioner
Besøk på siden: 22,2 millioner

Hvis du har lest en sak på «nye»united.no er det nå også veldig enkelt å lese mer. Forsiden lastes nemlig inn under hver sak.

Det nye systemet gir oss også mange flere muligheter til å tilpasse innhold for dere som er medlemmer og de som ikke er det.

På desktop (PC, Mac) er hovedprinsippene på siden noe av det samme som før, men fokus vil i mye sterkere grad være på titler og bilder – slik det er for de fleste andre store nettsider.

I løpet av uka vil vi også kunne legge til flere nye seksjoner med innhold på forsiden, noe som viser bredden av artikler Supporterklubben har. Da vil man enkelt kunne finne de beste sakene fra medlemsmagasinet, historien vår, spillerprofiler og mye annet som hittil har vært gjemt litt for godt unna.

Vi mener (og håper) at den nye skrifttypen gjør alt mer leservennlig, både på mobil og desktop.

Terminliste, neste kamp og tabell, noe av det viktigste for oss fotballfans, er nå også lett tilgjengelig i skjermbildet også på enkeltsaker.

Menystrukturen er også helt annerledes. Den forrige var litt kronglete, men vi mener nå at menyene på desktop gjør det mye enklere å manøvrere seg rundt i united.no-universet. Den samme menyen finnes selvsagt også på mobil – bare da i en litt enklere utgave.

Menyen under kamper:

Vi håper du liker flesteparten av endringene.

Har du tilbakemeldinger, ris eller ros? Bruk kommentarfeltet under. 

Neste punkt på lista vår er nå å utvikle nettopp kommentarfeltet (på mange måter), og i løpet av kort tid vil vi også lansere en video-side på united.no, der alle videoene våre lett kan sees.

Mvh:

Dag Langerød, ansvarlig redaktør
Øyvind Enger, teknisk ansvarlig

Supporterklubben

Powered by Labrador CMS