Slik blir nye united.no

Nå har vi lagt ut en del screenshots av nye united.no – som kommer i løpet av to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Som vi har informert om tidligere i vinter arbeides det intenst med å utvikle hele det digitale tilbudet til Supporterklubben og united.no. Dette arbeidet er kommet langt på vei, og vi tror det hele skal bli ganske så bra.

Vi har foreløpig ikke annonsert en offisiell lanseringsdato, men håper vi kan være ute i ny drakt i slutten av april eller starten av mai. Ettersom absolutt alt skal lages på nytt, kommer tilbudet vårt til å lanseres i flere faser. I første omgang vil dere se nytt design på forsiden, og artikler, ny nettbutikk og ny innlogging med mer. Vi har lagt ut enda flere skisser som bilder på Facebook, og kom gjerne med tilbakemeldinger i kommentarfeltet der. Skissene her er ikke fullstendige og er ment for å vise retningen.

Merk: Faktafeil og hull forekommer.

Etter lansering vil Supporterklubben fortløpende endre og justere innhold og design, samtidig som vi jobber med å ferdigstille fase to som skal være lansert før neste sesong trommes i gang i august. I denne fasen vil vi forsøke å ha ferdig en splitter ny live-tjeneste slik at du kan følge alle Uniteds kamper via din prefererte plattform. I tillegg kommer det blant annet en ny booking-motor for bestilling og kjøp av turer og billetter, samt en egen mobilapplikasjon for mobil og nettbrett med ulik innhold. Skisser på dette kommer i løpet av våren.

Er det forresten lenge siden du har logget deg inn våre på medlemssider? Vi oppfordrer alle til å logge seg inn, og sjekke at de ligger inne med riktig informasjon, spesielt oppdaterte epost-adresser og mobilnummer er viktig for oss å ha klart så langt det lar seg gjennomføre. Ved problemer med å få gjort dette, kan du lese mer på denne siden. Der står det hvordan du skal få brukernavn, passord og ev. hvordan du skal gå frem hvis det ikke er mulig.

Under kan du se bilder av forsiden, en artikkelside og en statistikk-side. Vil du se enda flere bilder så ligger det ute på Facebook-siden vår her.

ARTIKKELSIDE:

ET EKSEMPEL PÅ ET FORSIDE-OPPSETT (Flere kan velges)

EN AV FLERE STATISTIKK-SIDER:

Powered by Labrador CMS