Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

Solskjær om sparkingen: – Aldri fint når det skjer

Publisert Sist oppdatert

Om en før helga fikk vite at en av managerne i Tottenham-United ville få sparken, så er det trolig en del som ville gjettet på Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United vant 3-0, og det var åpenbart at Tottenham-manager Nuno Espírito Santo ikke hadde supporternes støtte (spesielt tydelig da de aktivt buet da han valgte å bytte ut Lucas Moura (bildet under) og det var bare et tidsspørsmål før en endring ville bli gjort.

Mandag morgen bekreftet Tottenham at portugiseren har fått sparken.

– Det er aldri godt å se gode menn miste jobben. Han har jobbet hardt, men jeg vet ikke hvordan situasjonen er i Tottenham. Men som en kollega er det aldri fint når det skjer, sa Solskjær på sin pressekonferanse mandag.

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League
BLE BUET PÅ: Nuno Espírito Santo.

Nuno tok over jobben i sommer, etter at Ryan Mason ledet klubben på slutten av fjorårssesongen etter at ex-red José Mourinho fikk sparken i april.

Tottenham har bare vunnet én av tre kamper i UEFA Conference League-gruppespillet hittil, og i ligaen ligger de på åttende plass etter fem seiere og fem tap på ti kamper, og en målforskjell på 9-16.

Det ble tap i tre av Nunos fire siste kamper.

Antonio Conte har (igjen) vært en av dem som har blitt koblet til jobben, men det har tidligere blitt rapportert av blant andre Fabrizio Romano at italieneren ikke er lysten på å ta over en jobb midt i sesongen – med United som det eneste unntaket. Der ser det ut til at Romano (med flere) potensielt kan ha tatt feil, for nå skal det pågå samtaler, og Tottenham skal ifølge både Romano og andre kilder ha tro på at Conte blir klubbens nye manager.

Powered by Labrador CMS