Nuno

Legger ingenting i 5-0-tapet: – Møter et fantastisk fotballag

Nuno Espírito Santo forventer ingen lett kamp lørdag, til tross for at det er et United i tilsynelatende krisestemning som gjester Tottenham Hotspur Stadium.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld får Ole Gunnar Solskjær og hans United-mannskap sin første mulighet til å reise kjerringa etter 5-0-ydmykelsen hjemme mot Liverpool, når de gjester Tottenham.

At de rødkledde kommer til London rett etter et av United-historiens verste nederlag, tenker dog Spurs-trener Nuno Espírito Santo lite over.

Portugiseren mener at Liverpool-tapet ikke er noen god pekepinn på hvordan United kommer til å se ut når kampen sparkes i gang på Tottenham Hotspur Stadium.

– Manchester United er et fantastisk fotballag med briljante spillere, så det er det vi forventer oss. Vi tenker ikke på det som har skjedd før, fordi vi vet akkurat hva vi kommer til å møte – et godt fotballag, sier Santo under sin pressekonferanse før kampen.

magshaw
SVART DAG: Harry Maguire, Luke Shaw og resten av United-spillerne hengte ikke med da Liverpool gjestet Old Trafford forrige helg.

At United er nettopp det – et godt fotballag – har manager Solskjær slitt med å få sine gutter til å vise den siste tiden. Det har ført til spekulasjoner rundt nordmannens fremtid i klubben.

Tidligere i uken meldte også enkelte medier at kristiansunderen fryktet å miste jobben allerede før helgens batalje i den engelske hovedstaden.

Selv om det nå er klart at Solskjær i alle fall får Tottenham-kampen, er naturligvis presset fortsatt på United-trenerens skuldre, uten at Santo har all verden med medfølelse for sin kollega av den grunn.

– Det finnes ikke en manager i verden som ikke er under press. Det er en del av jobben vår, sier Santo.

poologs
UNDER PRESS: Ole Gunnar Solskjærs posisjon er truet etter den siste tids resultater, skal vi tro engelske medier.

Han er heller ikke en mann som alt går på skinner for om dagen. Etter ni poeng på de tre første ligakampene og Premier League-ledelse inn i første landslagspause, har Tottenham tapt fire av de seks siste i ligaen.

Spurs-treneren får spørsmål om hvorfor de to lagene som møtes i lørdagens kveldskamp begge er i noe kinkige situasjoner.

– Det er det forskjellige grunner til, begynner Santo, uten at han ønsker å analysere Uniteds situasjon.

– Jeg sammenlikner ikke oss som gruppe med andre. Alle lag har sine egne problemer å løse og jeg er ikke rett mann til å adressere dem.

En mann som kan komme til å skape problemer for Santos lag er hans landsmann, Cristiano Ronaldo.

De to representerte det portugisiske landslaget sammen i 2008-EM, og den tidligere målvakten har flere lovord å komme med om sin gamle lagkamerat.

– Ronaldo er en som alle vi portugisere er stolte av. Han har gitt oss så mange øyeblikk med uforbeholden glede. Drar du rundt i verden og sier at du kommer fra Portugal, er Ronaldo det første folk snakker om. Det er hva det betyr for oss og han er en av historiens beste fotballspillere.

2021-22_young_boys_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS