Notiser: Tre United-spillere på eksklusiv liste

Her samler vi ukas småsaker!

Publisert Sist oppdatert

Notiser torsdag:

Cupavansement for CBJ

Cameron Borthwick-Jackson kom innpå i andreomgangen da Tranmere vant 2-1 borte mot Wycombe etter ekstraomganger i FA-cupens første runde (omkamp). Borthwick-Jackson, som garantert er inne i sin siste sesong som United-spiller, har ikke imponert i Tranmere heller, men fikk i alle fall være med på en snuoperasjon her siden Wycombe ledet da han kom innpå.

Tranmere møter Chichester City hjemme på Prenton Park i neste runde, og bør altså ikke ha noen problemer med å kvalifisere seg for tredje runde.

Inngår samarbeid med LEGO

Manchester United har inngått ett nytt kommersielt samarbeid. Denne gangen med LEGO Group, i det som omtales som en lisensavtale.

Det betyr blant annet at det vil bli produseres legosett og figurer med Manchester Uniteds logo på. Det er ventet å komme i 2020.

Tre spillere på topp 100

ESPN har årlig en kåring av de 100 beste spillerne (etter deres mening) gjennom kalenderåret. I 2019 fikk tre Manchester United-spillere plass på listen.

David de Gea: Kåret til verdens niende beste keeper.
Aaron Wan-Bissaka: Kåret til verdens tiende beste høyreback.
Paul Pogba: Kåret til verdens sjette beste offensive midtbanespiller.

Det er første gang Wan-Bissaka er inne på listen, men i fjor kåret ESPN De Gea til verdens beste keeper, og Pogba til verdens fjerde beste offensive midtbanespiller.

Notiser tirsdag:

England U20 3-0 Island U20

Angel Gomes startet kampen for England og fikk spille 60 minutter. Det er en stund siden sist unggutten har vært på banen og det var nok godt med litt spilletid.

England vant 3-0 etter scoringer av Danny Loader og Ian Poveda Ocampo (2).

Nederland U21 2-1 England U21

Mason Greenwood scoret sitt første mål for U21-landslaget. United-spilleren ble assistert av Phil Foden og satte ballen i mål fra fem meter med høyrefoten bare minutter etter at han kom inn fra benken.

Nederland avgjorde imidlertid kampen på overtid med et fantastisk frispark.

Tahith Chong fikk spille de siste ti minuttene for hjemmelaget.

Boksignering av Mata

Juan Mata er et fantastisk menneske og vet hvordan han skal glede andre.

 

Garner og Laird startet og vant

Englands U19-landslag møtte Bosnia til den siste gruppespillskampen i EM-kvalifiseringen tidlig tirsdag ettermidda, og både Ethan Laird og James Garner var med fra start.

Laird satte også inn 2-0 med et hodestøt på første stolpe etter corner i 4-1-seieren.

Garner ble byttet ut etter 73 minutter, på stillingen 4-1, mens Laird spilte hele kampen. England skal nå videre i kvalifiseringen til eliterunden.

Stort Cantona-intervju

Eric Cantona har latt seg intervjue av Sid Lowe for The Guardian. Der handler det mye om blant annet hans egen oppvekst og økonomisk terrorisme – som vestlige demokratier driver med mot en del andre land og kulturer. Les intervjuet her.

Dillon Hoogewerf scoret for Nederland U17

Uniteds 16-åring, som til daglig er å se på U18-laget, løp fra egen halvdel med ballen, og passerte to mann før han satte ballen forbi keeper fra nærmest død vinkel i det som ble en 2-2-kamp mot USA.

Notiser mandag:

Keane roser Rashford

Manchester United-legende, Roy Keane, var en del av studiosendingen til ITV da England spilte mot Kosovo og Marcus Rashford scoret sitt niende mål på ti kamper.

– For en avslutning. Han er tilbake på sitt beste. Det var godt spilt, enkelt og greit. Har det noe å si hvem motstanderen er? Selvfølgelig har det det, for man vil få sjanser, men Rashfords scoring var kveldens scoring. En nydelig avslutning. Ren kvalitet, sa 48-åringen om Rashford.

I FORM: Roy Keane mener Rashford er tilbake på toppnivå. Forhåpentligvis kan han levere noe av det samme når Sheffield United står for tur på søndag.
I FORM: Roy Keane mener Rashford er tilbake på toppnivå. Forhåpentligvis kan han levere noe av det samme når Sheffield United står for tur på søndag.

– Williams utfordrer Shaw

Brandon Williams (19) har tatt sjansene han har fått av Ole Gunnar Solskjær i høst, og ifølge Daily Mirror forventer kilder i klubben at 19-åringen gir Luke Shaw kamp om plassen resten av sesongen.

– Det er mye snakk om at han er fremtiden på venstreback. Trent Alexander-Arnold (21) gikk så å si rett inn på laget til Liverpool, og det er mange som tror Williams kan gjøre det samme i United, sier en anonym kilde til avisen.

Romero klippet keeperdrakten

I et intervju på klubbens nettsted forteller Sergio Romero at han var nødt til å ta saken i egne hender før materialforvalterne i Manchester United ble informert om at han ville spille med kortermet keeperdrakt.

– Jeg hentet saksen og «snipp, snipp»! Det ble alltid ujevnt og så ikke så bra ut. Men jeg har aldri likt å spille i drakter med lange ermer, sier Romero.

Han forteller også at han har draktnummer 22 fordi han er født 22. februar.

KLIPPET? Sergio Romero forteller at han klippet i keeperdraktene sine.
KLIPPET? Sergio Romero forteller at han klippet i keeperdraktene sine.
Powered by Labrador CMS