rvp

Van Persie slo United på egen bursdag

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser.

Søndag 6. august

Van Persie slo United på egen bursdag

Robin van Persie fylte 40 år søndag, og det ble en noe spesiell bursdag siden han ledet sitt Feyenoord G19-lag til finale mot Uniteds G19-lag i Mladen Ramljak-turneringen.

Han kunne imidlertid feire ekstra etter at nederlenderne slo et United G19-lag fullt av 16- og 17-åringer med 3-0.

United slo Monaco 3-2, spilte 1-1 mot Udines og vant 5-4 mot Dinamo Zagreb tidligere i turneringen, der stortalentet Shea Lacey dessverre pådro seg en skade mot Monaco.

Lørdag 5. august

5-års jubileum for Rashford

Et noe spesielt jubileum, men likefullt et jubileum. For på denne dagen for fem år siden, fikk Rashford draktnummer ti.

Selvom man gjerne ikke kategoriserer lynvingen som en klassisk «tier» har altså engelskmannen spilte de siste fem sesongene med «10» på ryggen.Med stor sannsynlighet kommer han til å spille mange sesonger fremover med samme nummer, ettersom han nylig signerte ny kontrakt med United.

Tidligere har han hatt 39, før han gikk over til 19, deretter 10.

 

 

Onsdag 2. august


Nathan Bishop klar for Sunderland

Den unge keeperen har signert for Sunderland, det bekrefter United på sine hjemmesider. 23-åringen har spilt i United siden 2020 og spilte så sent som i treningskampen mot Wrexham i San Diego.

Engelskmannen satt på benken fire ganger i Premier League forrige sesong, men nå venter altså nye utfordringer i Championship for Sunderland.

 

Terminlisten for U21-laget er klar

Det ble ikke den sesongen Mark Dempsey og resten av trenerteamet hadde håpet på i fjor, men nå er det ny sesong og nye muligheter for klubbens fremadstormende talenter til å vise seg fram.

I år er det Travis Binnion for å lede U21-gutta til suksess. 

Premier League 2 blitt omstrukturert før årets sesong og de tradisjonelle hjemme/borte møtene har blitt erstattet. Nå handler det om å komme topp 16 for å bli kvalifisert til utslagsrundene.

Her vil 1.-plassen, møte 16.-plassen, 2.-plassen, møte 15.-plassen, 3.-plassen, møte 14. plassen og så videre.

United serieåpner borte mot Crystal Palace 14. august. Før Arsenal venter i neste kamp. Ellers er det verdt å notere seg 17. februar da venter byderby mot City og 14. april kommer Liverpool på besøk.

Merk: Det kan komme endringer i kampoppsettet. 

Tirsdag 1. august


Full pott for England

England fikk som ventet ingen problemer da de rundet av gruppespillet i VM med en 6-1-seier mot Kina. Sarina Wiegman gjorde flere endringer på laget, noe som innebar at Katie Zelem fikk sin første opptreden fra start, mens Ella Toone bare spilte de siste ni minuttene. Mary Earps sto hele kampen, og slapp inn mesterskapets første baklengs.

Målfesten tilhørte tidligere United-spiller Lauren James som scoret to og hadde tre målgivende.

England møter Nigeria i åttedelsfinalen.

Mandag 31. juli


To United-spillere ute av VM

Adriana Leon og Jayde Riviere måtte takke for seg i verdensmesterskapet allerede i gruppespillet etter tap mot Australia. Begge United-spillerne startet kampen på banen, men ble seinere byttet ut. Canada tapte 4-0 mot Australia, som sammen med Nigeria gikk videre fra gruppespillet i gruppe B.

Leon og Riviere har sammen med Canada både vunnet, tapt og spilt uavgjort i VM. Irland har også måttet takke for seg.

Powered by Labrador CMS