Varmen knekket Herrera

Baskeren avslører at det var så varmt på Carrow Road at han mistet evnen til å snakke.

Publisert Sist oppdatert

Herrera skulle etter planen ha inntatt innbytterbenken under lørdagens kamp, men ble isteden sendt utpå fra start av siden Anthony Martial skadet seg under oppvarmingen.

Den 26 år gamle baskeren innrømmet etterpå at det hadde vært en tøff kamp; ikke bare fordi den kunne ha betydd farvel til Champions League-drømmen og motstanderne kjempet for sin Premier League-eksistens, men på grunn av de sommerlige værforholdene.

– Været snudde så plutselig, og det ble veldig varmt, forklarer han til Manchester Evening News, og legger til at han var så tørr i munnen at han ikke klarte å prate med lagkameratene sine.

– Men vi fikk de tre poengene, og dermed er vi fortsatt med i kappløpet. Vi la press på Manchester City og kommer til å kjempe til siste slutt.

West Hams ekstra motivasjon

“Vi må vise dem at vi spiller for å oppnå noe veldig, veldig viktig.”

Ander Herrera

Og siste slutt innledes som kjent allerede tirsdag kveld når West Ham tar imot til historiens siste kamp på Upton Park. Det er et faktum Herrera anser som en ekstra motivasjonsfaktor for hjemmelaget. Selv har han nemlig erfaring fra tilsvarende:

– Jeg spilte for Athletic i historiens siste kamp på San Mames, og vet at det kommer til å bli veldig spesiell anledning for West Ham og klubbens fans. Men nettopp derfor må vi vise dem at vi spiller for å oppnå noe veldig, veldig viktig. Vi kjemper for en Topp 4-plass, og håper at hjemmefansen ikke klarer å nyte den siste kampen (på Upton Park).

Powered by Labrador CMS