– En annerledes utfordring

– Norwich vil by på andre utfordringer enn dem vi møtte mot Hull på 2. juledag, sier Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

Selv om lørdagens kamp kommer bare 48 timer etter at laget beseiret Steve Bruces utvalgte på KC Stadium, er Uniteds toppscorer sikker på at han og lagkameratene er mer enn klare for oppgaven som venter.

– Hull spiller et annerledes system, så det blir andre utfordringer mot Norwich, sier han til ManUtd.com.

– Jeg er sikker på at de kommer til å kjøre på og prøve å få oss ut av stilen, men vi må bare forsøke å vise frem våre kvaliteter. Forhåpentligvis vil det være nok til å skaffe oss seieren.

Snytt for tur i svømmebassenget

48 timer etter en kamp, og i påvente av neste oppgave, slapper spillerne normalt ut ved å plaske i bassenget. Det skjer ikke denne gangen, men Rooney gleder seg likevel til å gyve løs på nok et stort og viktig Premier League-oppgjør.

– Jo, to dager etter at vi har spilt kamp pleier vi å hente oss inn igjen i bassenget og i treningstudio. På denne tiden av året blir det imidlertid litt annerledes.  Men vi må bare kaste oss ut i det. Vi er profesjonelle og gleder oss til nok en storkamp, sier Rooney, mens han trekker frem en gammel brannfakkel: Spørsmålet om vinterpause eller ikke.

– Selv mener jeg fortsatt at England bør innføre vinterpause.  Jeg tror nemlig at alle ville ha dratt fordel av det.

– Et tidsspørsmål

Spurt om ikke en vinterpause ville ha snytt fotballsupportere for kamper som dem som ble spilt på 2. juledag, svarer Rooney dette:

– Det ville jo det; men det ville også ha  hjulpet spillerne og lagene å lade batteriene. I tillegg tror jeg at det ville  ha vært en fordel for landslaget. Jeg håper at det blir innført, og tror at det bare er et tidsspørsmål før det skjer.

Powered by Labrador CMS