ralfn

Slik forklarer han laguttaket

Publisert Sist oppdatert

Det er ikke lenger enn tre dager siden United spilte 1-1 mot Young Boys i den siste gruppespillkampen i Champions League, men Ralf Rangnick kan likevel stille en fullt uthvilt ellever før møtet med Norwich.

Tyskere velger nemlig et lag som er prikk likt det som slo Crystal Palace forrige helg. Ingen av spillerne som startet 1-0-seieren mot londonerne var involvert i midtuken.

– Det var én av grunnene til at vi endret startelleveren før Young Boys, sier Rangnick til MUTV.

– Den andre grunnen var at vi ønsket å se de andre spillerne spille en tellende kamp. Nå har vi kunnet trene hele uken med de andre spillerne og i mine øyne var det ingen grunn til å endre noe som helst.

Benken er dog ulik.

Eksempel mangler både Juan Mata, Aaron Wan-Bissaka og Nemanja Matic. Edinson Cavani er heller ikke med, til tross for at han ble levnet en liten mulighet til spilletid under Rangnicks pressekonferanse.

– To er syke, Aaron er skadet etter å ha fått seg to smeller mot Young Boys og følte seg ikke bra nok til å være del av troppen i dag, forklarer Rangnick når han får spørsmål om hvorfor kvartetten uteblir.

bareskade
SKADESMELL: Aaron Wan-Bissaka fikk et ublidt møte med reklameskiltene på Old Trafford og ble liggende etter kampslutt mot Young Boys.

De som faktisk er med, får møte et revitalisert Norwich, som bare har tapt én av fire kamper siden Dean Smith overtok sjefsstolen på Carrow Road.

«Kanarifuglene» ligger riktignok fortsatt på jumboplassen i Premier League, men Rangnick har sett nok av Norwich til å vite at han og hans undersåtter ikke kan ta lett på Norfolk-laget.

– Det kommer vi ikke til å gjøre i det hele tatt. De har gjort det bra i de fire siste kamper, siden managerskiftet. De spiller mer direkte, vertikal fotball og dette kommer ikke til å bli en lett kamp.

– Men vi er selvsikre og vet at hvis vi bygger på prestasjonen mot Crystal Palace, får vi med oss tre poeng herfra.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS