Offensive

Rangnick etterlyser mer intensitet og vilje fra angrepsspillerne

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick har tidligere understreket viktigheten av å holde rent bur defensivt, og det klarte hans gutter mot Norwich.

Etter kampen påpeker tyskeren at United er det laget på øvre halvdel av Premier League-tabellen som har sluppet inn flest mål, og at det derfor er viktig at laget har holdt to strake nuller.

(+) BØRSEN: «Men vi skal jo ikke trenge verdensklasse fra De Gea for å slå Norwich»

63-åringen erkjenner dog at det er mye forbedringspotensiale for et United-lag som slet med å overliste jumboplasserte Norwich.

– Til syvende og sist er vi heldige som holder nullen etter to eller tre flotte redninger av David de Gea. Vi får i alle fall tre poeng og en ny null, men det er fortsatt mye jobb som skal gjøres, sier tyskeren, som spesifiserer at han er skuffet over hvor mange hjørnespark sitt lag ga bort.

Norwich City v Manchester United - Premier League
TO AV TO: Ralf Rangnick har vunnet begge sine Premier League-kamper som United-manager.

Ønsker seg bedre kroppsspråk fra United

Uniteds spanske burvokter gjorde flere livsviktige redninger og omtales som banens beste spiller av sin nye sjef i etterkant av kampslutt.

Den tyske treneren roser også lagets seks mest defensive utespillere for deres prestasjoner.

– Jeg skulle ønske vi hadde mer intensitet, fysikk og vilje til å vinne én-mot-én-situasjonen på topp, sier Rangnick, som understreker at det også gjelder Jadon Sancho og Bruno Fernandes:

– Vi slet med kroppsspråket, intensiteten og aggressiviteten, spesielt hos de offensive spillerne, og da mener jeg ikke bare spissene, men også de to tierne. Vi spilte ikke med den samme intensiteten som det vi gjorde mot Crystal Palace, men det hadde også å gjøre med måten Norwich spilte på i dag.

Norwich City v Manchester United - Premier League
VIL HA MER: Ralf Rangnick etterlyser mer fra Jadon Sanch og resten av Uniteds angrepsfirer.

(+) KAMPKOMMENTAR: «Dette var ikke særlig pent»

Rangnick påpeker at den offensive firerbanden viste prov på enkelte gode angrepsmønster og bevegelser, men at spillerne ikke klarte å velge det beste alternativet.

63-åringen mener at det manglende samspillet ikke handler om taktikken, men om å vinne flere én-mot-én-dueller, både offensivt og defensivt.

– I en kamp som dette handler det om å være laget som vinner flest andreballer.

Roser Norwich

Norwich var fullt på høyde med United gjennom store deler av oppgjøret, som Rangnick omtaler som «veldig intenst og fysisk».

Før kampen uttalte den tidligere Red Bull-strategen at han og undersåttene ikke kunne tillate seg å undervurdere Norwich, til tross for deres tabellposisjon, og Rangnick mener at motstanderne ikke viste noe tegn til at de ligger nederst på tabellen.

– Jeg synes de spilte bra og ikke som et bunnlag. Vi hadde noen problemer de første ti-femten minuttene og deretter kontrollerte vi kampen, uten at vi alltid klarte å finne de beste mulige løsningene.

DS
SPILTE BRA: Norwich-trener Dean Smith mener også at hans lag fortjente bedre etter lørdagens oppgjør med United.

SMITH: Mener Uniteds straffe var billig: – Jeg vet jeg høres ut som en dårlig taper

Nå venter to dager med hvile før Norwichs opprykkskolleger i Brentford er United-motstandere i London.

Rangnick tror ikke det blir noen særlig mye lettere kamp.

– Vi må gjøre dette steg for steg. Om tre dager kommer det en ny bortekamp, mot Brentford, og det blir ikke noe lettere enn i dag. Jeg så gårsdagens kamp på TV og de er også et veldig fysisk lag, så vi må flere steg.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS