Manchester United v Crystal Palace - Premier League

Våre vurderinger om laget mot Norwich

Blir det elleve endringer igjen i Ralf Rangnicks tredje kamp som United-manager?

Publisert Sist oppdatert

Etter en kort og ganske sjansefattig stopp på Champions League-stasjonen, skal Rangnick-toget tøffe videre mot topp fire i Premier League med en oppskriftsmessig seier mot ligaens bunnlag.

Det er i alle fall det de fleste forventer når tyskeren leder United for tredje gang mot Norwich.

Gjør United jobben på Carrow Road på lørdag, vil de ligge likt med West Ham før London-lagets bortekamp mot Burnley på søndag.

Det er med andre ord ikke usannsynlig at julen feires i det gode selskap også i den røde delen av Manchester.

Rangnick gjorde elleve endringer på laget mot Young Boys, og brukte kampen som en «audition» for spillere som Dean Henderson, Donny van de Beek, Jesse Lingard og Mason Greenwood.

Sistnevnte var nok den som la inn den beste søknaden med sin spektakulære scoring i 1-1-kampen.

Vi tror likevel Rangnick holder seg til planen og bruker det samme laget som slo Crystal Palace forrige helg.

Troppen har trent i to grupper denne uka, fordelt på hvem som skulle spille mot Young Boys og hvem som skal spille mot Norwich.

FORHÅNDSSAKER:

Manchester United v BSC Young Boys: Group F - UEFA Champions League
NY SEIER? Ralf Rangnick leder laget i sin andre ligakamp mot Norwich lørdag kveld.

Manchester United

Raphaël Varane rekker ikke lørdagens oppgjør, mens Edinson Cavani har en sjanse. Aaron Wan-Bissaka og Nemanja Matic regnes også som usikre, og ble ikke observert da laget reiste til Norwich fredag kveld.

Anthony Martial og Paul Pogba er helt sikkert ute.


David de Gea – Dean Henderson var kanskje en av de som kom best ut av oppvisningskampen mot Young Boys. Likevel ingen tvil om at De Gea, en tidlig favoritt som sesongens spiller, går rett inn på laget igjen når det skal spilles Premier League. Går forbi Bryan Robson på adelskalenderen med sin neste opptreden.

Diogo Dalot – Portugiseren har virkelig vist seg fram som vikar på høyreback. Så god har han vært at mange mener Dalot nå bør være foran Wan-Bissaka. Hva Rangnick mener om saken vet bare han, men Wan-Bissaka var igjen variabel mot Young Boys og måtte i tillegg fraktes av banen på båre etter et uheldig møte med et reklameskilt i sluttminuttene.

Victor Lindelöf – Svensken har vært en av lagets beste spillere de siste månedene. Mens vi venter på Varane er det en enkel oppgave for Rangnick å sette opp midtforsvaret. Spørsmålet er hvem som vrakes når franskmannen er tilbake.

Harry Maguire – Kapteinen har en jobb å gjøre for å overbevise skeptikerne. Forsvaret har holdt nullen tre ganger i ligaen denne sesongen. Den fjerde bør komme mot Norwich.

Alex Telles – Grep sjansen som Dalot. Sto med 18 minutter ligafotball da Ole Gunnar Solskjær var ferdig. Nå har brasilianeren spilt tre på rad mot Chelsea, Arsenal og Crystal Palace, godt hjulpet av hjernerystelsen til Luke Shaw. I det lange løp forventes det at Shaw tar tilbake plassen, men enn så lenge tror vi Telles har gjort seg fortjent til fornyet tillit.

Scott McTominay – Fikk hvile beina på onsdag sammen med Fred. Klar for å sluke flere kilometer mot Norwich.

Fred – Det er bare spilt 180 minutter med Rangnick-fotball, men enn så lenge står brasilianeren igjen som den største vinneren. Tallene har alltid vist at Fred har vært Uniteds beste presspiller. Når presset nå settes i system, kommer 28-åringen virkelig til sin rett. Også hjelper det selvfølgelig at du blir matchvinner i managerens debut på Old Trafford.

Jadon Sancho – Pila peker utvilsomt oppover for 21-åringen, som er en Rangnick-favoritt. Samtidig lurer Greenwood i kulissene med scoring og målgivende mot Crystal Palace og Young Boys. Vi tror imidlertid manageren holder på den opprinnelige planen og spiller uthvilte Sancho og Rashford som forrige helg.

Bruno Fernandes – Selvskreven. Riktignok benket av Michael Carrick mot Villarreal, men det var det visstnok ingen uenigheter om. Har vist bedre tendenser etter en svak periode i høst. Har et samspill med Ronaldo som bør kunne gi enda flere scoringer.

Marcus Rashford – Spilte en viktig rolle i Rangnicks kampplan mot Crystal Palace som bakromsspiss og første pressledd ved siden av Ronaldo. Hatt en lang vei tilbake etter operasjonen, men begynner å ligne seg selv igjen.

Cristiano Ronaldo – Norwich er ett av fem Premier League-lag Ronaldo har møtt uten å score på. Han klarte ikke å score sitt første mot Crystal Palace forrige helg, og mangler også scoring mot Leeds, Leicester og Wolverhampton. Bør være gode muligheter mot bunnlaget som har sluppet inn 31 mål på 15 kamper. Tangerer Tommy Taylor med sitt 131. mål for klubben neste gang han scorer.

Manchester United v Crystal Palace - Premier League
KAPTEIN: Harry Maguire leder laget ut på Old Trafford mot Crystal Palace.

Norwich

Daniel Farke tok Norwich tilbake til Premier League på første forsøk, men denne gangen fikk han ikke være med ned igjen.

Norwich har riktignok ikke rykket ned ennå, men Dean Smith har en jobb å gjøre hvis han skal redde kanarifuglene.

Det har imidlertid startet lovende. Smith vant sine to første kamper mot Brentford og Southampton, og spilte uavgjort mot Wolves og Newcastle. Forrige helg kom det første tapet i form av et 0-3-tap for Tottenham.

Norwich City v Southampton - Premier League
OPTIMISTISK: Dean Smith har forbedret resultatene etter at han ble Norwich-manager i november.

Mathias Normann har vært en av lagets beste spillere siden overgangen fra Rostov, men er ute med skade. Utlånte Brandon Williams kan ikke spille lørdagens oppgjør.

Mulig lag: Krul, Aarons, Hanley, Gibson, Giannoulis, Gilmour, Lees-Melou, McLean, Sargent, Pukki, Tzolis.

FACEBOOK

Powered by Labrador CMS