Skryter av Norwich

– De har sitt eget lille imperium der nede, sier Sir Alex Ferguson om søndagens motstander.

Publisert Sist oppdatert

Søndag venter Norwich på Carrow Road for United. De kanarigule har tatt hele 35 poeng på 25 kamper, noe som har ført dem opp på en 8. plass på tabellen. Sir Alex Ferguson er imponert over hvordan de nyoppdrykkede har gjort det, og føler seg sikker på at de går mot fornyet kontrakt.

– Norwich er en interessant klubb siden de har full stadion hver kamp, sier Ferguson til ManUtd.com.

– De holder til i en nydelig del av verden. De har stt eget lille imperium der nede. Det er nesten som da jeg var i Averdeen, det føles som om man er avskåret fra alt annet. De har uansett stor suksess på den måten.

– Jeg tror nok de har overgått alles forventninger. Faktisk har alle de nyopprykkede lagene gjort det bra, og spesielt Norwich. De har ikke hentet inn mange spillere, de har gjort ting slik de pleier, og selv om det er vanskelig å si noe sikkert tror jeg de kommer til å overleve.

Ferguson har også kjent Norwichs manager, landsmann Paul Lambert, i en årrekke. Han mener det var et lurt valg av Lambert å dra til nettopp Norwich i 2009.

– Jeg kjente Paul da han var ung gutt i St Mirren. Han spilte under broren min Martin da Martin var trener. Paul har hatt en fantastisk karriere – han vant Europacupen med Borussia Dortmund (i 1997, journ.anm.) og dro deretter til Celtic.

– Jeg tror det er bra for en ung manager å fra til Norwich hvor forventningene ikke er altfor høye og hvor det er full hus hver uke.

– Det er mye entusiasme der nede, og jeg tror det har passet Paul bra.

Powered by Labrador CMS