På tide å reise seg

PREVIEW: Manchester United har et veldig godt tak på Norwich på Old Trafford. Kommer oppturen denne helgen?

Publisert Sist oppdatert

United får besøk av Norwich i Premier League lørdag klokka 16. Kampen vises direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo. Louis van Gaal får flere spillere tilbake fra skade og sykdom

Skadene:

Uniteds skader: Wayne Rooney har vært ute av spill en tid, men har trent denne uken og vil få sin United-kamp nummer 500 om han spiller mot Norwich. Chris Smalling og Ander Herrera har også trent denne uken og er trolig aktuelle for en plass i startoppstillingen. Men United mangler likevel flere spillere. Matteo Darmian og Jesse Lingard rekker ikke Norwich-kampen, mens Marcos Rojo, Antonio Valencia og Luke Shaw aller sliter med langtidskader. Bastian Schweinsteiger soner sin andre av en tre kampers karantene.

KLIPPEN: Chris Smalling er trolig tilbake mot Norwich.
KLIPPEN: Chris Smalling er trolig tilbake mot Norwich.

United i forrige kamp (Bournemouth borte): De Gea,Varela, McNair, Blind, Borthwick-Jackson, Carrick, Fellaini, Lingard, Mata, Memphis, Martial

United-vurderinger før kampen: Det blir trolig flere endringer på laget som tapte mot nyopprykkede Bournemouth sist helg. Morgan Schneiderlin har hatt en treningsuke bak seg etter sin skadeperiode og det samme har Phil Jones som kom inn i sluttminuttet mot «The Cherries». Rooney, Smalling og Herrera er alle aktuelle før startelleveren igjen.
Norwich skader: Andre Wisdom og Matt Jarvis er ute.

Pressekonferansen:

Her kan du se hva Louis van Gaal sa på fredagens pressekonferanse.

Her kan du lese hva Norwich-sjef Alex Neil sa på sin pressekonferanse.

Formen:

United har vært inne i en tung periode og har ikke vunnet noen av de fem siste kampene. Formsvikten har kommet som et resultat av mange skader, men nå er det lysning i sikte for United som til tross for en variabel sesong bare har sluppet inn ett fattig mål i ligaen på Old Trafford. United har vunnet de tre siste oppgjørene mot Norwich på Old Trafford med 4-0. Norwich er svake borte og har bare én seier på fremmed gress i ligaen denne sesongen og dem kom attpåtil i sesongens første bortekamp. Norwich har tapt de fire siste bortekampene.

Hva står på spill:

Ganske enkelt; United må ha tre poeng for å henge med i toppen og ettersom topplaget Leicester har en tøff bortekamp mot Everton og Arsenal og City barker sammen på søndag så kan helgen bli oppløftende om United gjør jobben sin.

Norwich trenger poeng for å kunne klatre over nedrykksstreken.

Dommeren:

DOMMEREN: Michael Oliver.
DOMMEREN: Michael Oliver.

Michael Oliver dømmer lørdagens oppgjør. Han har dømt United én gang tidligere
denne sesongen i Premier League. Det var i 3-1-seieren over Liverpool. Han har ikke dømt Norwich tidligere denne sesongen.

Statistikk og diskusjon:

Mange mener mye om United for tiden, og diskusjonen pågår for fullt om kampen på unitedforumet.no.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

 

Powered by Labrador CMS