Høytflyvende kanarifugler

Norwich står med fem strake kamper uten tap før møtet med Sir Alex Fergusons menn. – De viste hva de kan mot Arsenal, sier United-manageren.

Publisert Sist oppdatert

På rekke og rad ble Chris Hughtons kanarifugler banket sønder og sammen mot Fulham, Liverpool og Chelsea. Før møtet med Arsenal hadde manageren følgelig kniven godt plassert på strupen, men Norwich leverte under press – og sendte londonerne tomhendte tilbake til hovedstaden.

Siden den gang har laget gått ubeseiret i fem kamper. Til helgen kommer United på besøk.

– Vi vant der i fjor, men det var slettes ikke enkelt. Og du så jo hva de var kapable til mot Arsenal. Jeg har stor respekt for Chris Hughton, og synes han har gjort en fortreffelig jobb i Birmingham og Newcastle, sier Sir Alex Ferguson i et intervju med ManUtd.com.

United-manageren frykter at Hugthon nå har fått skikkelig dreis på mannskapet sitt.

– Forestillingen mot Arsenal tyder jo på at laget er på gang etter Chris sin tiltredelse. Når en klubb får ny manager, blir det ofte slik at treningene legges om og at spillere får nye roller og slikt. Nå virker det som om brikkene har falt på plass. Jeg håper jeg tar feil i og med at den neste oppgaven deres er mot oss, men prestasjonen mot Arsenal var svært bra, mener Fergie.

Manchester United vant 2-1 på Carrow Road sist sesong. Da scoret Giggs vinnermålet på overtid.

Powered by Labrador CMS