– Mestertakter!

Phil Jones mener det var en vanskelig kamp mot Norwich, og forteller at han stortrives i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

United stakk til slutt av med alle tre poengene mot nyopprykkede Norwich i ettermiddag – for 19. strake gang i ligasammenheng på Old Trafford. Phil Jones, som må sies å ha vært av Uniteds beste spillere i dagens kamp, forteller at det ikke var noen enkel oppgave å slå The Canaries.

– Det var en vanskelig kamp, inrømmer Jones til MUTV. – Norwich kom hit med en plan, og de holdt seg til den. Det gjorde det vanskelig for oss å bryte dem ned, men vi viste mestertakter gjennom å score to sene mål.

– Det var en stor seier for oss.

19-åringen mener det ikke alltid er lett å leve opp til forventningene som følger med det å være regjerende mestere.

– Som mestere forventer supporterne at man presterer og spiller opp mot sitt beste hver uke. Men vi at fotballen ikke er sånn, og det ble bevist idag.

– Vi måtte være tålmodige, sa manageren i pausen – la ballen gå fortere, men være tålmodige.

– Elsker det jeg gjør

Jones skryter av Norwich, og inrømmer at skadene i forsvaret har gjort sesonginnledningen litt vanskelig når det kommer til det defensive.

– De er farlige, med noen gode spillere fremover i banen som er i form og bevegelige. Vi måtte passe på dem, kanskje jeg måtte i aksjon litt for mange ganger, men det er det jeg er her for.

– Det har vært vanskelig å ikke ha hatt en etablert bakre firer denne sesongen, men alle gutta er kapable til å spille på flere plasser. Også dette er mestertakter – å havne i vanskelige situasjoner, og allikevel bevise at man er god nok.

Ovegangen til United mener han også har gått enda bedre enn forventet.

– Jeg ønsker å komme til Manchester United. Etter å ha spilt for Blackburn uke etter uke, visste jeg at det kom til å bli en tøff oppgave å komme hit.

– Men jeg har kost meg, og jeg koser meg nå. Jeg elsker det jeg gjør.

Powered by Labrador CMS