– Vi måtte vinne

Paul Scholes tror ikke Manchester United kan koste på seg mange poengtap i innspurten hvis det skal bli ligagull.

Publisert Sist oppdatert

Scholes så lenge ut til å bli den store helten mot Norwich med sin scoring i første omgang, men Norwich kjempet seg inn igjen i kampen. Seieren satt langt inne, men på overtid sikret Ryan Giggs tre poeng. Det tror Scholes kan ha vært helt avgjørende for hvor Premier League-pokalen havner i mai.

– Vi måtte uten tvil vinne denne kampen, og mot slutten så det ikke ut som vi skulle klare det. Vi kunne også ha sluppet inn et mål til da vi presset for å få vinnermålet. Det er en stor forskjell på å vinne og spille uavgjort, så vi kastet alle mann i angrep og heldigvis fikk vi belønningen, sier Scholes til ManUtd.com.

– Vi må kanskje vinne resten av kampene for å vinne ligaen, men vi er klare for det presset. Forhåpentligvis kan vi klare det.

På tross av scoringen og generelt godt spill, havnet han i skyggen av sin lagkamerat Ryan Giggs. Scholes bøyer seg i støvet for waliseren, som i en alder av 38 år viser at han fortsatt kan bidra for laget.

– Ryan er utrolig. Bare å spille så mange kamper er en strålende prestasjon og han presterer fortsatt på et høyt nivå. Det virker som det sto skrevet at han skulle avgjøre i sin 900. kamp for klubben. Å utlikne på den måten gjorde at det ble en god dag for både han og laget, sier veteranen.

Powered by Labrador CMS