Selvsikre kanarifugler

Norwich-manager Paul Lambert sier ingenting om resultat, men tror elevene hans kan gjøre en god forestilling mot Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har stor tro på at guttene kan skape sjanser på Old Trafford. Vi har gjort oss fortjente til å spille der, og det blir en stor opplevelse for oss, sier Lambert til Norwichs offisielle hjemmeside.

Norwich kommer til Old Trafford med to strake seire og en solid dose selvtillit. Lambert sier han har sett hvor viktig det er å vinne flere kamper på rad.

– Seieren vår mot Sunderland forrige helg (Norwich vant 2-1, journ.anm) gir oss selvtilliten til å dra til Manchester med godt mot. Men jeg kommer ikke til å dra dit for å si hvor fantastisk det er der. Jeg vet hvor vanskelig det blir, men vi har gjort oss fortjent til det. Jeg håper og tror anledningen gjør spillerne våre bedre, sier han.

Norwich-manageren snakket videre om at han tror spillerne vil takle atmosfæren på Old Trafford, og gikk deretter over til å skryte av Sir Alex Ferguson og United, som han er full av respekt for.

– Ferguson har satt standarden for alle managere, med det han har oppnådd år etter år. De har vært det beste britiske laget i lang tid. Selv i Europa er de alltid med og kjemper, så det viser hvor store de er. Man må ha respekt når man møter dem, men på lørdag kan alt skje, sier han.

Powered by Labrador CMS