Evra maner til kamp

Patrice Evra håper United kan finne tilbake til formen de hadde tidligere i sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Fem strake ligaseire er snudd til poengtap i de to siste kampene. Sir Alex Ferguson sa på fredagens pressekonferanse at han mente United har slitt med balansen mellom forsvar og angrep. Det er ikke Evra enig i, men han innrømmer at det ikke går like enkelt nå som i sesongstarten.

– Ingen av kampene til nå har vært enkle, men vi har fått det til å se slik ut, fordi vi har jobbet hardt for hverandre, vi har vært kompakte og alt har stemt. Jeg mener vi må gå tilbake til det for å løse problemet. Det er fortsatt ikke krise, men de siste kampene har vært en god vekker, sier Evra til ManUtd.com.

– Alle byttene i forsvarsrekka har gjort det vanskelig, men man kan ikke lete etter unnskyldninger når man spiller for Manchester United. Alle må ta ansvaret – ikke bare forsvarsspillerne og keeperen, men også midtbanen og angrepet. Vi må presse motstanderne og nekte dem rom, slik vi gjorde i de første kampene.

Mot Norwich vil franskmannen sørge for å holde nullen og være trygge bakover, i tillegg til å spille pen fotball. Han understreker også hvor viktig det er å gjøre Old Trafford skremmende for Paul Lamberts menn.

– Hvis det er uavgjort til pause vil Norwich få større selvtillit og tenke at de kan vinne kampen. Derfor må vi vise helt fra kampstart at de ikke har muligheter. Når de kommer til Old Trafford må de vite at det blir vanskelig og de ikke vil trives der.

– Old Trafford er Drømmenes Teater for oss, ikke for motstanderne, sier han.

Powered by Labrador CMS