Ny Otamendi-oppdatering

Sport Witness har mer info om Uniteds angivelige Otamendi-interesse.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

United-ansatt i Spania for å se Otamendi

Av: Sport Witness

En ny dag, en ny «Nicolás Otamendi til Manchester United»-oppdatering.

Den argentinske midtstopperen har en briljant sesong med Valencia, og det fortsatte fredag kveld da han ledet laget sitt til en 4-0-seier mot Elche. Lokalavisa Super Deporte har begynt å kalle Otamendi «generalen», og det kommer rundt en uke etter at de forklarte at forsvarsspilleren er en helt for alle Valencia-fans på grunn av måten han takket nei til en United-overgang i vintertransfervinduet.

Da sa Super Deporte at en overgang i sommer ville være noe helt annet, og at Otamendi fristes av de finansielle fordelene ved en overgang til United og Premier League. Nå nærmer sommeren seg, så ryktene øker, men det virker å være et visst grunnlag for ryktene.

Manchester United v Valencia - Pre Season Friendly
DUELL: Wayne Rooney og Nicolás Otamendi.

Super Deporte sier at United hadde Carlos Quiz, som har jobbet for klubben i årevis, utplassert på Elche-kampen, der Otamendi scoret. Hans jobb skal være å utarbeide en sluttrapport i forkant av et siste forsøk på å signere Otamendi, og det kan bli en situasjon der Ruiz’ ord vil avgjøre om United bare kjører på og betaler utkjøpsklausulen på €50 millioner (rundt £36 millioner).

Uniteds interesse for Otamendi virker konkret, men det er to hinder. Han er tilsynelatende veldig fornøyd i Valencia, og trenger nok å overbevises med en solid avtale, og Valencia er storfornøyd med forsvarsspilleren, og har ingen finansielle grunner til å selge ham utenom at det vil hjelpe dem når det gjelder FFP.

Les flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS