Enighet eller ikke?

Sport Witness gir oss sannheten om helgens Otamendi-rykte.

Publisert Sist oppdatert

United.no har kjøpt rettighetene til å oversette og legge ut Sport Witness-nyheter om United på norsk. Sport Witness er en nettside som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Denne gangen har de tatt for seg et rykte som mange medier vil nevne denne søndagen, nemlig det om Otamendi. 

Sannheten om Otamendi-ryktene

Av: Sport Witness

Daily Star har slengt all fornuft til side, og springer nå rundt i en overgangsblindgate og roper ut tilfeldige ting om avtaler som har blitt inngått. Det er det vi må anta. Avisens siste påstand handler om Manchester United og Nicolás Otamendi, et overgangsrykte med så mange kapitler at det snart er på nivå med ryktene om Ezequiel Garay.

Daily Star gikk lørdag ettermiddag for overskriften «Manchester United ENIGE om betingelser med Nicolás Otamendi og om £25 millionersavtale med Valencia» – openbart med ordet «ENIGE» i blokkbokstaver er det stor ENIGHET om ting. La oss lese mer: 

«Den italienske journalisten Nicolo Schira rapporterer at alle bitene faller på plass for at en avtale skal gå gjennom. Han sier at de røde djevlene har blitt enige om en fireårskontrakt med argentineren, og har gått med på summen £25 millioner med klubben hans.»

Svære greier. Så, for å være helt klare, så påstår Daily Star at Nicolo Schira har sagt at det har blitt ENIGHET om både personlige betingelser og en overgangssum. Uten å gå inn på Schiras tidligere påstander om Arturo Vidal med flere så må vi være rettferdige mot ham, så hva har han faktisk sagt? Vel, dette:

Han var til og med snill nok til å twitre det på engelsk, slik at det ikke kunne bli noen oversettelsesmisforståelse. Og likevel, fra den italienske journalisten som sier at United prøver på å fullføre en overgang på £25 millioner med Valencia, og har tilbudt en kontrakt til spilleren, så har Daily Star på et eller annet vis gått for «Manchester United ENIGE om betingelser med Nicolás Otamendi og om £25 millionersavtale med Valencia».

Det er ikke rettferdig mot Schira, han har ikke kommet med påstanden de påstår at han har gjort. Han har kanskje insinuert at en avtale kan være nært forestående, men jeg tror vi alle kan være ENIGE om at dette har blitt for dumt.

Les flere overgangssaker hos Sport Witness.

Valencia CF v Real Madrid CF - La Liga
OTAMENDI: Vår neste stopper? Kanskje, men en avtale er ikke så nær som enkelte tabloidaviser påstår.

 

Powered by Labrador CMS