Steve Bruce, her med Matty Longstaff, målhelten fra sist gang de to lagene møttes.

Steve Bruce før United-kampen: – Vi er selvsikre i det stille

Newcastle-trener Steve Bruce legger ikke skjul på at han forventer å møte et revansjelystent United når de to lagene barker sammen lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Sist gang de to lagene møttes på St. James Park var det Newcastle som stakk av med en 1-0 seier, etter et mål av unggutten Matty Longstaff.

Newcastle har en forholdsvis skadefri tropp. Bruce melder at alle spillerne har returnert fra landslagspausen uten problemer, men må møte sin tidligere klubb uten målhelten fra forrige kamp, som er ute med en strekk-skade.

Likevel forventer den tidligere United-kapteinen en tøff kamp.

EX-RED: Selv har Steve Bruce spilt over 400 kamper for United. Her sammen med tidligere United-kollega, Bryan Robson i 1994.

– De er jo selvfølgelig skuffet over resultatet fra forrige runde, og det er ingen tvil om at de ønsker å bytte ut det minnet med en god kamp og seier. Dessuten kan vi ikke glemme at de har noen helt fantastiske spillere i troppen sin, så man frykter alltid et tilbakeslag, forteller Steve Bruce til pressen fredag.

Han legger ikke skjul på at laget hans er nødt til å spille en bra kamp hele veien gjennom hvis de skal ha muligheten til å dra hjem med poeng i baklomma.

– Jeg har absolutt troen på at vi kan utfordre dem, men vi er forberedt på at de kommer til å stille ekstremt sterkt. Vi er selvsikre i det stille.

Newcastle-treneren forteller også at opptreningen til målvakt Martin Dúbravka vil ta noe lengre tid enn først forventet. Med andre ord er både han og Matty Longstaff ute mot United, mens det forventes at 23 år gamle Allan Saint-Maximin, som akkurat har signert en ny kontrakt med klubben, starter lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS