Usikker på VM-spillerne

Det er mulig at Sir Alex Ferguson velger å spare VM-deltakerne i ligaåpningen.

Publisert Sist oppdatert

Manageren har tatt med seg en forholdsvis tynn tropp til Nord-Amerika. Flere har fått forlenget ferie etter VM-deltakelsen, i tillegg til at blant andre Gary Neville, Rio Ferdinand og Antonio Valencia står oppført på skadelisten.

Selv om Ferguson selvsagt ønsker å få gode resultater i oppkjøringen, påpeker han at det å få spillerne i form er det viktigste av alt.

– Det å vinne er en viktig del av det vi driver med her, men hovedfokuset nå er å gi alle spilletid slik at de er i form til sesongstart, sier Sir Alex til Sky Sports.

– Ikke engang Community Shield er en kamp som må vinnes. Den kampen har alltid blitt brukt som den siste forberedelsen i denne klubben. Oppgjøret går 8.august og det er landskamper samme uken, og så venter den første kampen mot Newcastle.

– På det tidspunktet, når vi har undersøkt formen til VM-spillerne som er tilbake 28.juli, får vi greie på om ingen eller alle av dem kan spille åpningskampen. Jeg har på følelsen av at vi ikke vil benytte oss av alle, men kanskje en eller to av dem, sier Fergie.

Powered by Labrador CMS