– Mer suksess i vente

Nemanja Vidic tror også 2013/14-sesongen vil ha et positivt utslag for Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-kaptein Nemanja Vidic har sett flere positive tegn hos spillerne gjennom sesongoppkjøringen, og tror kommende sesong vil by på mer suksess for klubben. Etter manager-skiftet på Old Traffor ligger det denne sesongen et ekstra press og forventninger til United, noe Vidic og resten av lagkameratene er klar over.

I søndagens Community Shield-oppgjør sørget United for 2-0-seier over Wigan Athletic, og David Moyes brukte ikke lang tid på å ta sitt første trofé sammen med klubben. Vidic har troen på at den nye manageren og resten av troppen vil sørge for at 2013/14-sesongen også vil bli husket.

–  Alle stiller spørsmål til alt. De spør om vi kan vinne ligaen i år også. Om vi fremdeles kan kalle oss vinnere? Og det er ikke bare spørsmål angående manageren, men også spillerne. Kan spillerne prestere slik som de har gjort? Vi prøver å trene hardt slik at vi kan vise hva vi er gode for, uttalte serberen til PA Sport, i følge manutd.com.

– Vi har en veldig god arbeidsmoral innad i klubben. Vi har trent bra. Alle er sultne på å ta nok et trofé denne sesongen, noe som er viktig hvis vi skal kunne gjennomføre det.

Manchester United v Wigan Athletic - FA Community Shield
Nemanja Vidic og Robin van Persie med Community Shield-trofeet.

Ifølge Vidic har formen til spillerne bare blitt bedre og bedre gjennom sesongoppkjøringen, og søndagens kamp var en siste sjanse til å teste at alt klaffet før sesongstart. I tillegg til at det stod et trofé på spill.

– Jeg er godt fornøyd med måten vi spilte på. Og forhåpentligvis kan vi gjøre det samme mot Swansea (til helgen).

Årets sesongstart må sies å være en av Uniteds tøffeste på årevis, og lørdag kveld gjester de Liberty Stadium før rivalene Chelsea, Liverpool og Manchester City står for tur.

– Dette er det tøffeste starten vi har hatt mens jeg har spilt her. Den første kampen er alltid viktig, særlig siden det er en bortekamp. Det vil bli tøft å møte et Swansea-lag som har fått noen nye signeringer i løpet av sommeren.

– Men jeg ser frem til kampene. Vi ønsker å spille store og vanskelige kamper. Som Manchester United-spiller må man akseptere slike utfordringer og være klar.

Til tross for at det var mye positivt å hente ut fra søndagens kamp på Wembley, ikke minst en rekord på 20 Community Shield-tittler, var nedturene uten tvil skadene Rafael og Wilfried Zaha pådrog seg.

Vidic har selv slitt med en isjia-skade og deltok derfor ikke på Uniteds sommerturné i Asia og Australia. Men etter å ha trent sammen med reserve-laget gjennom sommeren skal formen nå være på topp igjen.

Powered by Labrador CMS