Påtar seg skylden for nederlaget

VIDEO Nemanja Vidic tar på seg hovedskylden for at Serbia rotet bort muligheten til EM-spill i Polen og Ukraina.

Publisert Sist oppdatert
Tirsdag kveld hadde den serbiske landslagskapteinen sjansen til å ordne det ene poenget laget hans trengte for å sikre seg playoff-plassen i Gruppe C.
Vidic tok ansvar da laget hans ble tilkjent straffespark i oppgjøret mot Slovenia, men dessverre for serberne maktet han ikke å plassere ballen forbi vertenes sisteskanse, Samir Handanovic.
Dermed endte kampen med 1-0-tap og Serbia måtte ganske sensasjonelt overlate playoff-plassen til Estland.

– Jeg påtok meg ansvaret og er fullstendig klar over konsekvensene av et svakt utført straffespark, sa en skuffet Vidic til serbiske Blic Sport etter kampen i Maribor.

– Det var enighet om at jeg skulle ta det, men jeg ønsket også å ta ansvar. Jeg må derfor tåle konsekvensene av den brente straffen.

– Hvis jeg hadde scoret ville kampen tatt en helt annen vending, og jeg er lei meg for at jeg aldri vil få delta i et EM-sluttspill, sa Vidic, med henvisning til at «neste kvalifisering er altfor langt unna».

NB: Tidligere i dag kom det ubekreftede meldinger om at Nemanja Vidic nå har lagt landslagstrøyen bort for godt.

Her kan du se Vidics mislykkede straffespark mot Slovenia:

<object width=»542″ height=»360″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/A7LrpjTvLvk&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowScriptAccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/A7LrpjTvLvk&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3″ type=»application/x-shockwave-flash» allowfullscreen=»true» allowScriptAccess=»always» width=»542″ height=»360″></embed></object>
Powered by Labrador CMS