– Stor fremgang

Kaptein Nemanja Vidic sier seg godt fornøyd med forsvarsspillet mot Shakhtar.

Publisert Sist oppdatert

Spesielt var den serbiske granittblokken tilfreds med måten laget reagerte etter det ydmykende 1-2-nederlaget i lørdagens flaue forestilling mot West Bromwich.

– Men aller viktigst er fremgangen. Jeg så soliditet, og jeg så tilsvar på lørdagens kamp. Vi oss vanskelige å beseire; ikke bare i forsvaret, men også sentralt og på kantene. Og det er slik vi må fortsette å spille. Vi må bare fortsette å jobbe hardt og spille som et lag. Da vil forhåpentlig også resultatene vise seg, sier Vidic til MUTV, og peker på vanskelighetene de ukrainske vertene fikk med å spille seg igjennom

– Vi lot dem ikke få så mange sjanser til å komme stormende mot forsvaret. Vel finnes det fortsatt rom for forbedringer – heldigvis, så jobbet laget hardt for hverandre. Vi vet jo at vi ennå ikke har spilt opp mot vårt beste, men vi har fortsatt tiden på vår side. Nå blir neste kamp (borte mot Sunderland på lørdag) veldig viktig for oss.

– Oppmuntrende

Selv om Shakhtars sluttoffensiv tok mye av glansen bort fra en ellers solid forsvarskamp, mener Vidic at han så nok til å se positivt på sesongens videre gang:

– Riktignok dro vi dit for å vinne. Vi ville ha tre poeng, men aksepterer at det ble som det ble. De har nemlig et godt lag, medgir han videre.

– De har mange kvalitetsspillere og det er tøft å spille på bortebane i Champions League. Men sett i forhold til forrige kamp viste vi både fremgang og karakter. Nå håper vi bare å vise enda mer fremgang i det kommende møtet med Sunderland.

Powered by Labrador CMS