GettyImages-131034431 (1)

– Vi var ikke på talefot på tre måneder

– Vi snakket ikke sammen selv da vi spilte kamper. Det gikk så langt at Ferguson måtte be Rio og Nemanja om å bytte plass slik at jeg kunne ha Rio på venstresiden i forsvaret, avslører Patrice Evra.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra og Nemanja Vidic kom til Manchester United praktisk talt samtidig, men i starten av United-karrieren slet de begge to.

– Jeg husker vi bodde på det samme hotellet og jeg minnes hvor dårlige vi var i starten, erindrer Evra da han ble intervjuet under en tilstelning for en av Manchester Uniteds mange sponsorer.

TØFF START: Starten på United-karrieren ble veldig vanskelig for dem begge, men både Patrice Evra og Nemanja Vidic slo kraftig tilbake.
TØFF START: Starten på United-karrieren ble veldig vanskelig for dem begge, men både Patrice Evra og Nemanja Vidic slo kraftig tilbake.

– Manageren ba oss spille med reservelaget under Rene Meulensteens ledelse. Etter 45 minutter ble vi bytte ut begge to. På reservelaget! I garderoben etterpå fortalte Vida meg at agenten hans hadde ringt og ville ta ham tilbake til Moskva. Min agent ringte også til meg og fortalte at det var interesse fra Roma. Vi hadde det vanskelig begge to, forklarer Evra.

De to fikk en gjensidig respekt for hverandre, men Evra avslører også at duoen en gang hadde en durabelig feide.

– For å være ærlig så hadde vi våre feider. Vi hadde en fight og snakket ikke sammen på tre måneder. Selv da vi spilte sammen sa vi ikke et ord til hverandre. Jeg ba han aldri gå til venstre eller høyre og han var likedan.

– Til slutt måtte Ferguson be Rio Ferdinand og Vida bytte plass slik at jeg fikk Rio ved siden av meg i forsvaret, avslører Evra.

Manchester United Premier League Winners Parade
JUBEL: Nemanja Vidic og Patrive Evra feirer seriegullet i 2013 under bussparaden som United arrangerte.

Franskmannen forklarer at de to skværet opp og har et veldig godt og nært vennskap i dag.

– Jeg husker den dagen han kom inn i garderoben og ga meg en high five. Rundt oss var det som om alle sa «endelig», for vi var veldig gode venner. 

Både Evra og Vidic forlot United etter den turbulente 2013/14-sesongen da David Moyes hadde overtatt etter Sir Alex Ferguson.

Powered by Labrador CMS