Forhastes ikke

Sir Alex er bekymret for å presse Evra og de andre VM-deltakerne for tidlig.

Publisert Sist oppdatert

– Nei, vi har dannet oss en mening om at vi hverken tør eller synes det er noe vits å presse VM-spillerne for tidlig. Jeg tror heller ikke vi vil ha noe særlig fordel av å involvere dem skikkelig før tre uker ut i sesongen – for de trenger hvile og muligheten til å komme i form, forteller den mektige skotten til ManUtd.com.

Med unntak av Patrice Evra, ble samtlige av Manchester Uniteds VM-spillere innvilget 28 dagers ferie etter sluttspillet i Sør-Afrika. Paddy på sin side ble invilget ekstra fri for å komme til hektene etter å spilt fra start i 37 av Premier Leagues totalt 38 kamper sist sesong.

Ferguson forholder seg derfor svært tålmodig med franskmannen.

– Når det gjelder Rooney og Vidic får vi nesten se hvordan de ligger an på søndag. Men da skal de definitivt spille, så får vi se, gjentar Fergie.

Fergie håper at det å gi spillerne en rolig innledning på sesongen kan gi dem en fordel i det lange løp.

– Verdensmesterskapet er selve høydepunktet i en spillers karriere, og intensiteten rundt gjør at spillerne tar ut mye krefter. Det er noe vi ikke kan overse, mener han.

– Det betyr at det er en viss risiko å bruke disse spillerne tidlig i sesongen. Men vi håper at de 28 dagene de fikk til å hvile vil gi oss en fordel i lengden, avslutter en taktisk Ferguson.

Powered by Labrador CMS