Presenteres mandag?

United betaler 40 millioner pund?

Publisert Sist oppdatert

Det meste tyder på at Nemanja Matic blir Uniteds tredje sommerkjøp.

Søndag meldte først flere kjente engelske United-journalister at det meste så ut til å være i orden, og at Matic var på vei til legesjekk i Manchester.

Det ble også lekket et bilde av Matic i United-treningsdrakt, med nummer 31. Først ble det mistenkt at bildet var manipulert, men det virker faktisk å være ekte.

Søndag kveld meldte så Manchester Evening News at Nemanja Matic har bestått legesjekken i United, og at han vil presenteres som United-spiller mandag.

Jose Mourinho fikk også spørsmål om saken etter Uniteds 3-0-seier mot Vålerenga på Ullevaal stadion, men turte ikke å fastslå at Matic garantert kommer.

Les saken her.

Sikre journalister

Da hadde det imidlertid vært hett rundt Matic i mange timer allerede.

Anerkjente Di Marzio, Sky Sports og Manchester Evening News hadde skrecet at Nemanja Matic snart var United-spiller. Tidligere hadde Daily Mail skrevet det samme.

Mye tyder dermed på at José Mourinho vil få midtbanespilleren han ønsker, selv om rapportene inneholder få detaljer om overgangen.Matic skal ha blitt enig med United om de personlige betingelsene tidligere i sommer og ble ikke tatt ut i oppkjøringstroppen til Chelsea i Asia.

I saken over skriver Ducker at Manchester United i utgangspunktet betaler Chelsea 40 millioner pund for den høyreiste serberen, med klausuler som kan øke prisen med ytterligere fem millioner.

Den medisinske sjekken skal være unnagjort, og bildet som har lekket på sosiale medier (se lenger ned i saken) skal være ekte, skriver Ducker.

Han legger også til at Matic ikke var førstevalget til Mourinho. Den æren hadde Eric Dier, men Tottenham var ikke villige til å forhandle om spilleren. Radja Nainggolan skal også ha vært sterkt ønsket, men spilleren selv ønsket ikke å forlate Roma – og undertegnet akkurat en ny kontrakt med klubben.

Nemanja Matic, derimot, ønsket en overgang til Manchester United. Her vil han igjen spille under José Mourinho.

BBCs Simon Stone forventer også offentliggjøring av avtalen mandag.

Er dere fornøyde med Nemanja Matic som Uniteds tredje signering dette overgangsvinduet?

Powered by Labrador CMS