Forlater United etter 19 år

Publisert Sist oppdatert

Han har jobbet i klubben siden 2003, men nå er det slutt.

Manchester United har bekreftet at Neil Ryan forlater Manchester United. Han skal nå begynne å jobbe i ungdomsavdelingen hos det engelske fotballforbundet.

Etter å ha jobbet med alle alderstrinn i akademiet ble han U18-hovedtrener i 2018, og før denne sesongen ble han flyttet opp som assistent for Neil Wood på U23-laget. Det er ikke klart hvordan trenersammensetningen i akademiet blir neste sesong.

Neil Ryan er sønn av Jim Ryan, som også har hadde mange roller i klubben i en årrekke før han pensjonerte seg i 2012. Dette blir første gang siden 1991 at United ikke har Neil og/eller Jim Ryan ansatt i klubben.

Vi intervjuet Neil Ryan på Carrington i 2019 – det intervjuet kan leses her.

– Neil har bidratt enormt til denne fotballklubben i løpet av sin tid her. Hans utrettelige innsats og engasjement til rollen har vært svært viktig for akademiet. Akkurat som sin far så har Neil utviklet et stort antall unge spillere opp gjennom årene, og har hele veien hjulpet akademispillerne i å nå sitt potensial. Ryan-familien vil alltid bli assosisert med Manchester United på fantastisk vis, uttaler akademisjef Nick Cox, som videre takket Ryan for innsatsen, og ønsket ham lykke til videre.

2019: Neil Ryan med United-Supporteren.
Powered by Labrador CMS